Royal Craft | Profesyonel Minecraft Oyun Sunucusu - Türkiye Lokasyon | Vasilis SkyBlock, OpSkyblock, Emek Factions, Survival ve fazlası!

ZediaphBack

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
Play.RoyalCraftTR.com
Oyun Sürümü
1.8.x
Sunucu Slotu
Sınırsız
Sunucu Türü
Hub Sunucu

ROYAL CRAFT
Türkiye'nin Profesyonel Minecraft Oyun Sunucusu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
- play.royalcrafttr.com

OYUNLAR
Survival & Faction & OpSkyblock & Vasilis Skyblock

ZEDIAPH
Royal Craft , Zediaph tarafından yapıldı.

GÖRSELLER
Royal Craft oyunlarımızdan çeşitli görseller.

ROYAL CRAFT onaylı DARKLORDS klanından bir görsel.

ZEDIAPH - YOUTUBE
Zediaph'ın Resmi Youtube Kanalını ziyaret etmek için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

HAKKIMIZDA

Royal Craft, 2019 Nisan 11 Tarihinde Zediaph tarafından kuruldu.
Kurulduğu günden itibaren Royal Craft, oyuncularına kaliteli oyun hizmeti sunmaktadır.​

hersirious

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bu servera ilk başladığımda sıkılmıştım ama +100 oyuncuları ve rehber kadrosu ile oyuna tekrardan ısındım bir sıkıntı olduğunda sitedeki destek kısmı çok hızlı anında geri dönüş alabildim ve bu serverı çok beğendim sizide aramızda görmek dileğiyle

Mxhecha

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bu serverde kurucu / rehber / moderatörler olsun herkes çok iyi anında dönüş ve destek sağlıyorlar
oyunları da Sıkmıyor Eğlendırıyor Oynamanızı Tercih Ederim

BrkyyKA

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bu corona zamanında bana ilaç gibi gelen ve günlük en az 6 7 saatimi harcadığım sunucu herhangi problem de destek bölümündeki yetkililerin ilgisi, oyun içindeki rehberlerin ilgisi, lagsız akıcı bir sunucu daha sayılacak çok şey var kısaca kesinlikle tavsiye ederim

Arda538

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
ben başka serverlerde böyle lagsız bir ortam görmemiştim. ve bu kadar oyuncularla ilgilenen yetkili kadrosu beni bende alıyor.
kısacası kalitenin tek adresi royalcraft

Javeska

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Servere başladığımda ilgili rehber kadrosu , hızlı destek ekibi , lagsız oyun keyfi ve mükemmel sohbet ortamı sayesinde beni benden aldı diyebilirim. Onun haricinde konu tasarımı mükemmel kısacası kalite kokuyor. :cool:

Başarılar Dilerim.

NorJex

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server harika oyunlardaki denge harika 0 lag aşırı hızlı ve samimi yetkili ekibi ve sayamıyacağım bir sürü özellikle beni benden aldı harika bir server herkese tavsiye ederim