[RoyalNetwork] Hardcore Ve Eylence İstiyorsan İçeri Gir | 1.7 - 1.8 | [AKTIF]

RoyalNetwork

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

SUNUCU ADI: RoyalNetwork
VERSIYON: 1.7 - 1.8
RAM: 3GB
SLOT: 32
SERVER IP: RoyalNetwork.Nitrado.Net

Servere 3 Adet Ada Eklenmiştir.

Spawn'a Yeni Eklentiler Yapıldı.

Buglar Bulundu Ve Kapatıldı.

Arena V.s Birçok Warp Eklendi.

VIP Özellikler Güncellendi.

Sunucuda Düzenli Olarak Eventler Olacaktir.

Cumartesi 15:30'da Envanter Eventi.

Pazar 15:30'da 50K Cekilis.

Din, dil, ırk ayrımı yapmak, diğer kullanıcıları ezik duruma düşürmek ceza sebebidir.
Hile kullanmak, buglardan faydalanmak ceza sebebidir.
Küfür, argo kelimeler içeren mesajlar yazmak ceza sebebidir.
Diğer kullanıcıları rahatsız etmek ceza sebebidir.
Başka sunucuların reklamlarını yapmak ban sebebidir.
Kendini yetkili gibi göstermek, diğer kullanıcılardan faydalanmak ban sebebidir.
Serverde Bulunun Bug (Açık) Gibi Hataları Bize Bildirerek Bizden Güzel Ödüller Kazanabilirsiniz.

Genellikle Bir Cok SkyBlock Sunucusu Cok Kolaydir Oyuncular Birbirlerinden Yardim Almadan Gelişirler Oyundaki Dostluk Cok Düşük Bir Seviyededir Ancak RoyalNetwork Bu Sorunu Ortadan Kaldirmak İçin Canla Başla Server İle İlgileniyor Zor Ve Eylenceli Olan RoyalNetwork Yeni Nesil SkyBlock Sunucusunu Sizlere Sunuyor.

ARKADASLAR KONUDA VE SERVERDE COK FAZLA EMEK VARDIR SİZDEN RİCAM LÜTFEN KÖTU YORUM YAPMAMANIZ OLACAKTIR.
KUCUK BIR SORUNDAN DOLAYI SLOTU DUSURMEK ZORUNDA KALDIM KUSURA BAKMAYIN EN YAKIN ZAMANDA SLOT TEKRAR YUKSELECEKTIR
ANLAYISINIZ ICIN TEŞEKKÜRLER IYI GUNLER.
IYI OYUNLAR.

Son düzenleme:

furkan445

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir servere benziyor yolunuzda sizi çok engebeli yollar bekliyor inşallah bu yollardan sorunsuz bir şekilde geçersiniz tebrik eder başarılar dilerim.

RoyalNetwork

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çok Teşekkür Ederim Biz Oyuncularımızı Sabırlı Ber Şekilde Karşılamak Ve Onlara Yardımcı Olmak İçin Burdayız Oyun Bizim İçin Her kez Aynıdır Aynı Kalacak Deyerli Yorumunuz için Tekrar Teşekkür Ederim

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hahah :D Gençler böyle özenti sunuculara lütfen giriş yapmayın. Skype'dan özel mesaj ile konuşmuştuk, bir sunucuya yaptığım grafiğin birebir tamamiyle aynısını yapıp nasıl olmuş diye mesajlar atıyordu kendisi, şimdi de farklı bir sunucuya yaptığım grafiklere bakarak aynısını YAPMAYA ÇALIŞMIŞ arkadaş, yapılmış bir şeyin kopyasını da yapamamış gerçi, bu tür emek hırsızlarının sunucunda oyun oynamayın lütfen. Olur da vip felan alırsınız bu tür saçma bir davranış yapar paranız felan boşa gider ondan dolayı söylüyorum.

Orjinal grafikler Anticraft sunucuna aittir bizzat kendim yaptım, sayfanın en üstünde de reklamı var.

RoyalNetwork

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bak Oyunuma Nasil Düştün Öyle Bir şey Yoktu Arkadaşlarla Şu An Skypeteyiz Ve Bana Böyle Bir Yalan At Dediler Hemen Beni Tanımadığin Halde Böyle Bir Yalan Attın İşte sizin Gibi Kalitesiz İnsanlar Bitmiyor.
Bu Arada 1 Ay Önce Manevi Nedenlerden Dolayı Kapattığım Sunucumda Böyle Bir Olay İle Karşılaşmadım. Oyuncularımın Aldığı Vipler Aynı Şekilde ek Bir Ücret Almadan Taktim Edilmiştir. Küçük Bir Çocuk Olduğumu Düşünüyorsan Telefon Numaramı Verebilirim Konuşuruz.