RoyalYoutch Emek SkyBlock Açılıyor ( Şuanda Yetkili Ekibimizi Arıyoruz ) Herkesi Clanımıza Bekliyoruz !

Hatfa2

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkese Merhaba Millet RoyalYoutch Emek SkyBlock Serverimiz Yakında Açılıyor !

Bizlerede Bir Ekip Oluşturmak Kalıyor.

Şuanda İstediğim Ekiplerin Toplamda Oyunda En Az 5 Saat İlgilenmesi Gerekiyor. Ama Tabikide Sürekli Ben 5 saat boyunca Aralıksız Serverle İlgilenicem diye bir şey yok ondan korkunuz olmasın atıyorum saat 13:00 da gelip 15:00 a kadar durup 17:00 da tekrar gelip 20:00 a kadar durabilirsiniz.

Şuanda Alıcağımız Yetkililer :

1x Moderator : Görevi = Sunucuda Sorunları Düzeltmek

3x Builder : Görevi = Sunucuda ki Harita Hatalarını Düzeltmek ve Yeni Map Warp vs yapma

3x Asistan ( Rehber ) : Görevi = Sunucuda ki bilinmeyen Komutlar Yada Yardıma İhtiyacı Olan Oyuncuların Sorunlarını Gidermek

Ve Sadece Böyle Bitmiyor İlk Gelen 5 Kişiye 1 Haftalık MVIP+ 10 Kişiye 1 Haftalık MVIP ve Son Olarak 15 Kişiye VIP Verilecektir..

Beklemede Kalın

RoyalYoutch Yakında Sizlerle...

Bizlere Ulaşmak İçin TeamSpeak İndirmeniz Gerekmektedir..

TeamSpeak İpimiz : RoyalYoutch

Son düzenleme:

ahmadülamare

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese Merhaba Millet RoyalYoutch Emek SkyBlock Serverimiz Yakında Açılıyor !

Bizlerede Bir Ekip Oluşturmak Kalıyor.

Şuanda İstediğim Ekiplerin Toplamda Oyunda En Az 5 Saat İlgilenmesi Gerekiyor. Ama Tabikide Sürekli Ben 5 saat boyunca Aralıksız Serverle İlgilenicem diye bir şey yok ondan korkunuz olmasın atıyorum saat 13:00 da gelip 15:00 a kadar durup 17:00 da tekrar gelip 20:00 a kadar durabilirsiniz.

Şuanda Alıcağımız Yetkililer :

1x Moderator : Görevi = Sunucuda Sorunları Düzeltmek

3x Builder : Görevi = Sunucuda ki Harita Hatalarını Düzeltmek ve Yeni Map Warp vs yapma

3x Asistan ( Rehber ) : Görevi = Sunucuda ki bilinmeyen Komutlar Yada Yardıma İhtiyacı Olan Oyuncuların Sorunlarını Gidermek

Ve Sadece Böyle Bitmiyor İlk Gelen 5 Kişiye 1 Haftalık MVIP+ 10 Kişiye 1 Haftalık MVIP ve Son Olarak 15 Kişiye VIP Verilecektir..

Beklemede Kalın

RoyalYoutch Yakında Sizlerle...

Bizlere Ulaşmak İçin TeamSpeak İndirmeniz Gerekmektedir..

TeamSpeak İpimiz : RoyalYoutch
reiz ts de bulamadım sizi