Rotza
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
- Alınacak Yetkililer
-
- Admin
- Moderator
- Mimar
- Rehber
- Youtuber
- Diğer
Bilgilendirme;
*Öncelikle merhabalar. Yeni açılacak sunucumuz için yetkili arıyoruz. İşinde profesyonel, disiplinli, saygılı, Discord sunucumuzda aktif olan, sunucunun gelişmesi için her türlü yardımı edebilecek, yeni fikirler sunabilecek ekip arkadaşları arıyoruz.
**Daha önce açılmış olan bir başvuru formumuz var fakat tekrar açmamızın sebebi daha profesyonel yetkililer istememizdir. Çünkü sunucumuz Dünya genelinde açılacaktır. Bundan dolayı işinin ehli profesyonel ekip arkadaşlarına ihtiyacımız var. Sunucumuz sponsor aramakta onun dışında birçok sosyal medya mecrasında reklamı yapılacaktır.
*Yukarıdaki özellikleri taşıyan arkadaşlarımız başvuru yapabilirler.*Öncelikle merhabalar. Yeni açılacak sunucumuz için yetkili arıyoruz. İşinde profesyonel, disiplinli, saygılı, Discord sunucumuzda aktif olan, sunucunun gelişmesi için her türlü yardımı edebilecek, yeni fikirler sunabilecek ekip arkadaşları arıyoruz.
**Daha önce açılmış olan bir başvuru formumuz var fakat tekrar açmamızın sebebi daha profesyonel yetkililer istememizdir. Çünkü sunucumuz Dünya genelinde açılacaktır. Bundan dolayı işinin ehli profesyonel ekip arkadaşlarına ihtiyacımız var. Sunucumuz sponsor aramakta onun dışında birçok sosyal medya mecrasında reklamı yapılacaktır.
Gereksinimler ;
ADMİN;
- 16 yaş ve üstü
- Adaletli
- Oyunculara yardım edebilen
- Sunucu için yeni fikirler üreten
MODERATÖR;
- 15 yaş ve üstü
- Adaletli
REHBER;
- Yaş sınırlaması yok
- Türkçeyi iyi kullanabilen
- Oyuncularla iletişim halinde olabilen
- Oyun modları hakkında iyi bilgisi olan
- Gerektiğinde maddi destek yapabilecek
BUİLDER;
- Yaş sınırlaması yok
- Yaratıcı ve özgün
- Her kategori için build yapabilen
- Sunucuya ne zaman build gerekiyorsa geciktirmeden yapan
GELİŞTİRİCİ;
- Yaş sınırlaması yok
- Skript ve Java bilen
- Her skripti yazabilen
- Sunucunun gelişmesi için büyük fikirler sunabilen
---Başvuru Formu---
Adınız :
Soyadınız :
Yaşınız :
İstediğiniz Yetki :
Discord adresiniz :
İstediğiniz Yetkinin Gereksinimlerini Sağlıyor musunuz :
Yetkinizi Kaç Yıldır Yapıyorsunuz :
Daha Önce Bir Sunucuda Yer Aldınız mı :
Çalıştığınız Sunucular Nelerdir :
** Lütfen istediğiniz yetki de gereksinimlerin bir tanesini bile yapamayacaksanız veya bir madde bile eksikse başvuru yapmayınız!!!
** Bilgilendirme bölümünde yazmamıza rağmen bazı yetkilerde aynı özellikleri yazdık. Örneğin;
Bilgilendirme bölümünde adaletli yazıyor fakat Admin gereksinimlerinde de adaletli yazıyor. Bunun amacı daha da adaletli olmaları gibi bir örnek verebiliriz.
** Sunucunun ismi vs. değişiklik gösterebilir.
** Discord adresinizi kontrol ederek doğru yazdığınızdan emin olun.
** Ayrıntıları Discord üzerinden konuşacağız. İsterseniz başvuru formunuzu Discord üzerinden alım sorumlumuza iletebilirsiniz.
** "Ücretle yetkili olunmaz, böyle saçma bir iş görmedim" diyenler için arkadaşlar sunucu Dünya genelinde açılıyor, sponsor alınıyor, tüm sosyal medya mecralarından reklam yapılıyor ve daha niceleri bunlar basit işler değil. Ayrıca kendinizi Dünya' da gösterebiliyorsunuz. O yüzden lütfen en azından emeğe saygı bakımından biraz anlayışlı olun. İsterseniz Discord üzerinden ekleyin bu konuları daha ayrıntılı konuşalım.
Rotza#2210
Herkese başarılar dilerim...
Son düzenleme: