Mehaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi son zamanlarda açılan RP sunucularda kullanılan RP Chat bir eklenti değil Skript. Bildiğiniz gibi Skript'ler eklentilere göre daha az stabildir ve bazı arkadaşlar eklentinin daha iyi olduğunu düşünür bende öyle düşünüyorum. Türkiyede en son kodlanan RP Chat @Doc.Deniz tarafından 10 Mayıs 2013'de paylaşıldı. Peki ben niye paylaşıyorum farkı ne, kodlayan arkadaşlarımız bilir ve Doc.Deniz'in eklentisinde PlayerChatEvent yazılmıştır fakat bu kaldırılmıştır ve yerini AsyncPlayerChatEvent almıştır. Kısacası o eklenti yarı bozuk bir eklentidir. Peki Skript'den bıkan arkadaşlar için Türkçe bir kaynak yok, bu büyük bir sıkıntı. Bende bunun üzerine bir RP Chat eklentisi kodladım ve bunu size paylaşmak isterim. Bu eklentiyi özel bir şey olmadığı sürece güncellemeyeceğim. Geçelim eklentimize!
Bir RP sunucuda heralde her oyuncu /me /do kullanır, o yüzden permission ekleme gereğinde bulunmadım. Bir kodu de-aktif etmek isterseniz eklentiyi Winrar ile açıp commmands: altından o kodu silebilirsiniz. Sunucuyu eklentiyle ilk açışınızda otomatik olarak bir kaç değer confige girilecektir bunlar şöyledir;
Bunları istediğiniz gibi ayarlamalar yaparak sunucunuza göre yapabilirsiniz. Fakat bir RP sunucu için bunlar ideal ve tavsiye edilendir.
Eklentimizin eklediği kodlar sırasıyla şunlardır
/me - Emote
/ba - Bağırma
/me - Hareket
/do - Bilgi
/f - Fisildama
/ooc, /b - OOC
Ve ek olarak konuştuğunuzdada belirttiğiniz bloğa kadar yazınız gider.
Şimdi gelelim asıl resime!
Sırasıyla kodlar girilmiştir ilk baştaki normal konuşmadır.
Şimdi ise linkler;
Virus Total:
İndirme Linki:
Beğendiyseniz konuyu beğenmeyi ve ankete katılmayı unutmayın hepinize iyi günler!
Tag List
@98IamLegend98 @ailstromMT @aspendos @ayberkasla @btknctTR @EfSaNeMeN26 @gunlad @hakanbn @hoyyy @JAWZ @LawlietRyuzaki @McLorens @Minecraftplayerr @MinerKaan_ @OneMoreTime @Pentatonix @ScOp0Time @Secret_wither @SnKaan @TheLorder @TiburonCP @toli09 @toli090 @y89op89y @Yeselectro eğer konularımı hızlı görmek için etiketlenmek isterseniz beni izleyin!
Ek:
Kanalımıza göz atmayı unutmayın!
Bir RP sunucuda heralde her oyuncu /me /do kullanır, o yüzden permission ekleme gereğinde bulunmadım. Bir kodu de-aktif etmek isterseniz eklentiyi Winrar ile açıp commmands: altından o kodu silebilirsiniz. Sunucuyu eklentiyle ilk açışınızda otomatik olarak bir kaç değer confige girilecektir bunlar şöyledir;
Bunları istediğiniz gibi ayarlamalar yaparak sunucunuza göre yapabilirsiniz. Fakat bir RP sunucu için bunlar ideal ve tavsiye edilendir.
Eklentimizin eklediği kodlar sırasıyla şunlardır
/me - Emote
/ba - Bağırma
/me - Hareket
/do - Bilgi
/f - Fisildama
/ooc, /b - OOC
Ve ek olarak konuştuğunuzdada belirttiğiniz bloğa kadar yazınız gider.
Şimdi gelelim asıl resime!
Sırasıyla kodlar girilmiştir ilk baştaki normal konuşmadır.
Şimdi ise linkler;
Virus Total:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
İndirme Linki:
Giriş yap veya üye ol.
Beğendiyseniz konuyu beğenmeyi ve ankete katılmayı unutmayın hepinize iyi günler!
Tag List
@98IamLegend98 @ailstromMT @aspendos @ayberkasla @btknctTR @EfSaNeMeN26 @gunlad @hakanbn @hoyyy @JAWZ @LawlietRyuzaki @McLorens @Minecraftplayerr @MinerKaan_ @OneMoreTime @Pentatonix @ScOp0Time @Secret_wither @SnKaan @TheLorder @TiburonCP @toli09 @toli090 @y89op89y @Yeselectro eğer konularımı hızlı görmek için etiketlenmek isterseniz beni izleyin!
Ek:
Kanalımıza göz atmayı unutmayın!
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: