RPG Adventure Map (Adını Siz Koyun) %8 tamamlandı.

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Bugün bir RPG Adventure yapımına başlamış bulunmaktayım.4 Sınıf vardır.Büyücü-Savaşçı-Okçu ve Cellat.

Büyücü:Zırhları hafif olmasına rağmen büyülü asalar kullanırlar.

Savaşçı:Silah ve zırhları orta düzeydedir.Herşeyi dengelidir.

Okçu:Uzak dövüş ustasıdır.Yakın dövüşte hançer kullanırlar.Hançerin saldırısı düşüktür.

Cellat: Saldırıda ustalaşmış bu elemanlar güçlü vuruşları ile ünlüdür.Ama zırhları zayıftır.

Büyücü
Hafif zırh ve asa kullanıyor.

Savaşçı
Orta seviye zırh ve orta düzey silah

Okçu
Hafif düzey zırh,Yay,Hançer

Cellat
Hafif düzey zırh ve Ağır düzey Silah

Level sistemi daha ayarlanmamıştır.(Bu arada ben Enchant level'ını kullanmak istiyorum.Ama MCEdit veya herhangi bir şey ile yaratıklardan gelen XP'yi veya level atlamak için almamız gereken XP'yi ayarlamanın bir yolu var mı ?)

Yaratıklar ayarlanacaktır.

Başlangıç köyü hazırlanıyor %25

Sınıf sistemi ayarlanıyor %45

Silahlar ve zırhlar ayarlanıyor %0

Farklı haritaya ışınlanma portalı ayarlanıyor %0

Ve daha bir sürü şey :)

Takipte kalın.Başlangıç köyü hazırlanınca resim atılacaktır.

Sınıf silahlarını hazırlarkene :) Başlangıç Silahları:

Asada problem çıktı.(Büyücü silahı yerine okçu silahı yazmışım O.o)Düzeltilip resim atılacaktır.
Zindev texture pack kullanılıyordur.
Zindev Craft sahibi: @TheProfessional

Son düzenleme:

Oyuncu1999

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
boss ları ayarla mesela orta güçlükte bölümsonu bossları,ve 1 tane güçlü oyun sonunda çıkacak boss ekle

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Advanture
Advanture
Advanture
Advanture
Advanture
Advanture
Advanture
Advanture
ADVANTURE
ADVANTURE

Tüm İçtenliğimle Söylüyorumki Mapin Önü Açık Olsada Kesin iyi Şeyler Çıkacak Desemde ADVENTUREyi
ADVANTURE Diye Yazdığın İçin İçimden Birkaç Parça Koptu. Tam Şurada (Kalbini Gösterir)
Aney :D Fail.Dur düzeltiyorum.Dalgınlıktan yazmışım :D
[DOUBLEPOST=1391381563,1391344546][/DOUBLEPOST]Günceldir.Harita yapımda hala.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Yapabilirsen çok güzel olur bence ama yapmasi bayagi uzun sürer die tahmin ediyorum şimdiden iyi şanslar Vede kolay gelsin.

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence birilerinden destek almalısın , sonunu dörtgözle bekliyorum kolsy gelsin :)

Mustafa Kemal Atatürk !

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Benimde başlarda buna benzer bi fikrim vardı. Biraz yapmak zahmetli, minecraft'ı rpg gibi yapınca tadı kaçıyor bana göre. Survival'in güzelliğini bozmamak lazım diye düşünüyorum ama bunlarıda yapamazsın değil. Baya bir emek gerektirir yalnız. Belki java alt yapısına girmen bile gerekebilir. Ama yaparsın zorlasan

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimde başlarda buna benzer bi fikrim vardı. Biraz yapmak zahmetli, minecraft'ı rpg gibi yapınca tadı kaçıyor bana göre. Survival'in güzelliğini bozmamak lazım diye düşünüyorum ama bunlarıda yapamazsın değil. Baya bir emek gerektirir yalnız. Belki java alt yapısına girmen bile gerekebilir. Ama yaparsın zorlasan
Herşeyi yaparımda level sistemini çözemedim :D Yarın scoreboard ile deniyeceğim.

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence levellerle güçlendiriciler falan alma seçeneği olursa iyi olur yinede sana kalmış

Mustafa Kemal Atatürk !