Ya boşver zaten oyunu bitirdim bi de gamemode 1 de aradım aradım bulamadım bi yer bulmuştum iskeletli bi mağara tarzı bir şey burada örümcek olması gerekmiyormuydu dedi karakterHerşeyi biz mi söyleyeceğiz, ara bul. Yakında haritanın tam çözüm videosu çıkacak. O size yardımcı olacaktır
![]()
Görevi olduğu ve öldürdüğün düşmanlar bir zaman sonra tekrar doğacaktır. Görevi almadan öldürenler için tekrar doğma süresi yaptık merak etmeyinilk let's playi benden sanırım. ilk izlenim olarak gayet beğendim. ancak bir şey duydum
onun dışında şimdilik hikayeye 4/5 veriyorum. gelecek bölümler için kanalımı takip etmeyi ve bu videoyu beğenmeyi unutmayın. teşekkürler. iyi seyirler. tekrar yapımda emeği geçen herkesin eline sağlık. iyi iş çıkarmışsınız.2 tane barbarı öldürdüm haritada gezerken. daha sonra bu bana görev olarak verilecekmiş. bunu şöyle yapabilir misin? barbarlar oyun başlangıcında bize "tarafsızdırlar" neutral durumda. görevi alında "düşman" (kırmızı) olurlar. böylece o haydutlar bana saldırmaz. bende onları görev almadan önce öldürmek zorunda kalmam. bu yapılabilir mi?
Başka RPG serisi çıkarsanıza ya da bunun devamınıGörevi olduğu ve öldürdüğün düşmanlar bir zaman sonra tekrar doğacaktır. Görevi almadan öldürenler için tekrar doğma süresi yaptık merak etmeyin
Onun dışında Lets Play serisi çeken bir arkadaş daha oldu ancak senin çektiğin videolar hoşuma gittiğinden senin çekmeni daha çok isterim tabii ki
Bu arada babamız Adam Wilde, Rising serisindeki karakterimizdi.
Bu arada askerler düzeltildi, satın aldığınız askerler düşmanlara saldıracak. Tabii senin aldığın asker suda boğularak öldü. Videoda boğulma sesleri geliyordu
Tabii ki kardeşim ilerleyen zamanlarda oda olucak. Ilk öncelik biraz dinlenmemiz. Sürekli bir harita ve buna ne yapsam, nasıl yapsak diye başımız ağrıdı artık.Başka RPG serisi çıkarsanıza ya da bunun devamını
RPG 2 yaparsanız yardımcı olabilirim[DOUBLEPOST=1440772677,1440742014][/DOUBLEPOST]Tabii ki kardeşim ilerleyen zamanlarda oda olucak. Ilk öncelik biraz dinlenmemiz. Sürekli bir harita ve buna ne yapsam, nasıl yapsak diye başımız ağrıdı artık.
Biraz bize mola sonradan kim bilir Rpg 2'mi gelir Rising 4'mü gelir yada bambaşka bir seri.. Hiç belli olmaz)
@ferminecraftBu arada evinden girdiğin herkes bağrıp çağırmıyor, evlerde görev varaynı zamanda değirmen kapısındaki güvenlik anahtar düşürecekti. Suya düşürdü iyi araştırsaydın
Zamanla yerdeki itemler yok oluyor bir bak bulamazsan kendine bir button(düğme) alıp kapıyı aç
bir şey daha soracağım ben mod paketi filan indirmek istiyorum .minecraft tı sil yerine o rardaki .minecraftı at diyolar öyle yapsam oyun açılmazsa oyun heptenmi bozulur yoksa hangi sürümde mod paketi yüklediysem o sürümmü bozulur ?Tabii ki kardeşim ilerleyen zamanlarda oda olucak. Ilk öncelik biraz dinlenmemiz. Sürekli bir harita ve buna ne yapsam, nasıl yapsak diye başımız ağrıdı artık.
Biraz bize mola sonradan kim bilir Rpg 2'mi gelir Rising 4'mü gelir yada bambaşka bir seri.. Hiç belli olmaz)
@ferminecraftBu arada evinden girdiğin herkes bağrıp çağırmıyor, evlerde görev varaynı zamanda değirmen kapısındaki güvenlik anahtar düşürecekti. Suya düşürdü iyi araştırsaydın
Zamanla yerdeki itemler yok oluyor bir bak bulamazsan kendine bir button(düğme) alıp kapıyı aç
Silmek zorunda değilsin. Masaüstüne atıpta yapabilirsin.RPG 2 yaparsanız yardımcı olabilirim[DOUBLEPOST=1440772677,1440742014][/DOUBLEPOST]
bir şey daha soracağım ben mod paketi filan indirmek istiyorum .minecraft tı sil yerine o rardaki .minecraftı at diyolar öyle yapsam oyun açılmazsa oyun heptenmi bozulur yoksa hangi sürümde mod paketi yüklediysem o sürümmü bozulur ?
normal .minecraft tımı yoksa mod paketi olan .minecraft tımı ? sizin rising haritanızı oynamak içinde söylüyorumSilmek zorunda değilsin. Masaüstüne atıpta yapabilirsin.