RPG - Choose Your Side ( BEKLENEN HARİTA EN SONUNDA ÇIKTI! )

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten Belli Oluyor :) Yarın İndireceğim The Cryptic Crawler Mapı Kadar Güzeldir Umarım :)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Dosyayı indiremedim, sanırım silinmiş?
(Ne zamandır bunu bekliyordum tüh :()

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yeni versiyonla kaleye girmeyi düzelttim. Kaleye girmek için gamemode alıp üstünden gir. İçerideki kale gardiyanı ile konuştuğunda otomatik olarak kaleye giriş, çıkış açıalcaktır. :)
pro pluginci ve map yapimcisi adragos
gif iyimi beyler bide?

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni versiyonla kaleye girmeyi düzelttim. Kaleye girmek için gamemode alıp üstünden gir. İçerideki kale gardiyanı ile konuştuğunda otomatik olarak kaleye giriş, çıkış açıalcaktır. :)
Zaten yapmıştım da belki giriş vardır diye girmemiştim :D[DOUBLEPOST=1441736244,1441736133][/DOUBLEPOST]Bir de şu ev bugları sağolsun 3 tane ev aldım.Düzeltmeni öneririm. 3 stack vermeni isteyince 1 stack vermen yetiyor.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Zaten yapmıştım da belki giriş vardır diye girmemiştim :D[DOUBLEPOST=1441736244,1441736133][/DOUBLEPOST]Bir de şu ev bugları sağolsun 3 tane ev aldım.Düzeltmeni öneririm. 3 stack vermeni isteyince 1 stack vermen yetiyor.
Denedim ancak maalesef düzeltilemiyor o :D 64 stacktan sonrası konulmuyor :C

En iyi cevaplar
0
O ne ki ben bazı görevlerde bize verilen anahtarları (şalterleri) evin kapısını açmak için kullanıyorum evin içindeki tüm eşyaları alıyorum sonra gidiyorum :D

eren1421

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adragos Dostum senin maplarını eskiden beri takip ediyorum çok güzel map yapıyosun sen bu işe devam et bide bendede hata cıktı indiremiyorum mediafireden

darkdays1421

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim adragos ben custom npc mod yukledim forgedede custom npc modu gozukuyo ama oyunda yok