- En iyi cevaplar
- 0
Minecraft 1.5.2 için indirmelisin, aynı zamanda mapı indirdiğin dosyanın içindeki talimatlara uyman gerekkardeşim adragos ben custom npc mod yukledim forgedede custom npc modu gozukuyo ama oyunda yok
Minecraft 1.5.2 için indirmelisin, aynı zamanda mapı indirdiğin dosyanın içindeki talimatlara uyman gerekkardeşim adragos ben custom npc mod yukledim forgedede custom npc modu gozukuyo ama oyunda yok
Buyrun.uydum zaten 1.5.2 indirdim
bana custom npc link atabilirmisiniz acaba 1.5.2
Haritayı eklentiler kısmından indirdiysen npcler gözükmeyecektir.skydazden indirdim zaten ama gözükmüyo mapte neyi yanlış yapmış olabilirim acaba ?
İyi Eğlencelertamam ben risingden alıyım custom npc modunu çok teşekürler haritalarınızın hayranıyım bu işte çok iyisiniz
saolun oldu şimdi haritanızı denicem![]()
Rising haritamda kurulu bir şekilde mevcut. Oradan alabilirsinBeyler lütfen biriniz dosyaları kurulmuş halde .minecraft dosyasını ataiblir mi lütfen ne yaparsam yapayim olmadı bende ya.
Link ? lütfenRising haritamda kurulu bir şekilde mevcut. Oradan alabilirsin![]()
Google felan çıkıo korkunçlu karı çıkcak diye korkuom yabuyrun;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yeni versiyonda düzelmiş olması gerekiyor. Oradaki gardiyan ile konuştuğunda seni içeri sokacak. Olmadı gamemode al gir içerdeki gardiyanla konuş bug düzelir.İlk görevden sonra Dungworth Krallığı'na gitmek gerekmiyormu? Gittim ama giremiyorum :/