Rpg için plugin arıyorum.

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yeni rpg serveri açacam önceden de açtım ama param olmadığı için 1 ay açık kaldı.Ancak pluginlerle problemim yoktu. @ShadowWarrior yardım etti ancak bana yardım etmiyor.Onun bana verdiği pluginde klaslar oluyordu.Oduncu odun kesip odundan itemler yapıyordu.Madenci tas felan kazıp tas itemler yapıyordu.Savaşcı zırh giyebilip savaşıyordu.Böyle daha çok klas vardı ancak plugin arkadaşta ve vermiyor.Buna benzer bi plugin bilen varsa lütfen yardım ayrıca '' kk ooc ıc'' gibi olan şeylerin plugininide bulamadım yardım lütfen :koyun::koyun::koyun::koyun::koyun::koyun::koyun::koyun::koyun::koyun::koyun:

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
https://forum.gamer.com.tr/forumlar/eklenti-paketleri.107/
Burada eklenti paketlerinin sunuclduğu bir forum alt başlığı var .Eğer içine bakarsanız belki size uygun bir eklenti paketi bulabilirinsiz. Fakat benim size tavsiyem sizin kendi ayarlarınızla, isteklerinizle düzenlenmiş eklentiler kullanmanız. Çünkü artık forumda birçok eklentinin kurulumunu anlatan ve hakkında bilgiler veren birçok rehber konu var.

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş anlamadım ama tam olarak sanırım kendi pluginini yap demek istedin yapmayı isterim yardım edebilecek tanıdığın varsa bana söyler misin ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kardeş anlamadım ama tam olarak sanırım kendi pluginini yap demek istedin yapmayı isterim yardım edebilecek tanıdığın varsa bana söyler misin ?
Yok kendin plugin yap demedim. Sadece kendin ayarla. Pluginleri ayarlamak ile ilgili rehber konular mevcut forumda. Zaten bunları birine muhtaç kalma diye söylüyorum yani yardım etmesi için birine muhtaç kalma. Kendin araştırıp öğrenirsen senin için daha iyi. Tabi neredeyse tüm kaynakalr Yabancı dilde olduğu için ben ve bir kaç kullanıcı forumda bunları Türkçe anlatma ihtiyacı gördük. Ve rehber konular açtık. Örneğin ben GroupManager, Essential ve WG Flag leri ile ilgli detaylı bir rehber hazırladım. Tüm rehber konulara bakarak birçok şey öğrenebilirsin. Tabi bu zaman gerektirecek yani bu da birçok kişi için demek oluyor ki eklenti paketlerine devam.