Sarper170
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Aha! Bir güzel skript ci daha (Sanırsam...)! Tebrik ederimben koyarım![]()
Aha! Bir güzel skript ci daha (Sanırsam...)! Tebrik ederimben koyarım![]()
Burdaki "to player" , "to attacker" olması gerekli.Koddaki tüm player yerlerini attacker yapman gerek.send "&eBu Leş Zombiyi Keserken Kudretli Bir Kilic Buldun. Bu kilic Artik Senindir." to player
Katılıyorum. Bencede biraz basit olmuş fakat geliştirip yeni kodlar ekleyebilirsiniz veya daha iyi skriptler yazabilirsiniz. BaşarılarAşırı basit olmuş yeni fikirler üret zorla güzel bir şey ortaya çıkarınca konu aç
usta sadece 50mb'lik internet yetiyor, bide minecraftturkun skript bölümü olan yer'i.
Türkçe anlatılan bir kaynak yok mu?usta sadece 50mb'lik internet yetiyor, bide minecraftturkun skript bölümü olan yer'i.
skript ile ilgili bilgim sıfır'dı burayı 15-20 syfasına kadar okudum. tüm konuları açtım. işime yarıyacak skriptleri aldım.
şimdi baya iyiyim. sunucumu kurucam. 5-6 skript yazdım. paylaşmayı düşünüyorum. şanslı kutu skriptleri.
sadece kafa lazım bu iş için birazda ingilizce![]()
pek bi cacığı yok sadece tüm zamanimi skripte ayiriyorum
Tamam da neeen öğreniyosunpek bi cacığı yok sadece tüm zamanimi skripte ayiriyorum
ya öğrenmek basit zaten her şey ortada beynin komplex düşünmeye elverisliyse benim gibi 1-2 saat icinde cozebilirsinTamam da neeen öğreniyosun