RPG Pluginleri

Lispeth

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,

Türkiye'de (sanırım) olmayan bir sunucu açmayı hedefliyoruz. Şu anlık her şey yolunda. Fakat bir kaç plugin eksik ve pluginler arasında bağlantı kurulamıyor.
Bunu yapabilecek coder arkadaşlar ya da pluginlerden anlayan biri yardımcı olursa sevinirim. Sunucuyu oynamak isterse gerek yetki, eğer oynamayacağım derse gerekirse paypal üzerinden para transferi ile anlaşabiliriz. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Keşke neler aradıgını yazsaydın belki skript ile yapabilecegim birşeydir :hmm:

TheEye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Büyük, güzel, çok kişinin girmesini planladığınız ve çok özellik bulunduran serverlarda Skript kullanmayın gerçekten..

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayatımda gördüğüm en komik cevaplardan bir tanesi, Skript'in büyük çaplı bir sunucuda lag yapacağı kesin bir olay..
düzensiz bi plugin de lag yapacaktır, aynı şekilde düzensiz bi skript de lag yapacaktır. buda benim aldıgım en bilincsiz bir cevap oldu :)

MrQBaron

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
düzensiz bi plugin de lag yapacaktır, aynı şekilde düzensiz bi skript de lag yapacaktır. buda benim aldıgım en bilincsiz bir cevap oldu :)
Skript Kullanımı Her Yönden Verimsiz Ve Kesinlikle Bir Açık Ortaya Çıkartıyor. Ne Kadar Düzenli Çalışırsanız Çalışın.

korkugunu

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript Kullanımı Her Yönden Verimsiz Ve Kesinlikle Bir Açık Ortaya Çıkartıyor. Ne Kadar Düzenli Çalışırsanız Çalışın.
Skripti çok büyük projeler için kullanırsanız tabii ki hatalar çıkacaktır özenerek optimize ederseniz hiç sıkıntı olmaz yani yaptığınız projeye bağlı.

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skripti çok büyük projeler için kullanırsanız tabii ki hatalar çıkacaktır özenerek optimize ederseniz hiç sıkıntı olmaz yani yaptığınız projeye bağlı.
kesinlikle katılıyorum.. :alkış:
plugini bilmem javayı bilmem ama skript hem basit(konuşma dili gibi yazılması) hemde aradığınız bir konuyu çok çabuk bulunabiliyor.

skripti bu denli kötü olmasının tek sebebi olduğunu düşünüyorum.. çok kişi skripti tercih ediyor. Arkadaşın da dediği gibi özenerek ve dikkatli kullanılmadığı için bu sorunlar çıkıyor. benim anladığım kadarıyla plugin yazarken bukkit le beraber yazıyorsun o sana hatalarını söylüyor, bu çalışır veya bu çalışmaz, o yüzden plugin daha stabil olabiliyor. Ama ben skripti tercih ediyorum

Lispeth

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hepinize şimdiden teşekkür ederim, optimize pluginler kullanmak istiyoruz. Hatta o kadar ağır pluginler olmayacak ki kasmasın sunucumuz. Hatta basit scriptler kullanıp birçok plugini birleştirme gibi bir düşüncem var. Bunun için yardıma ihtiyacım var. Php ve asp dil bilgim mevcut fakat burada ikisi de işe yaramıyor. Java öğretebilecek biri varsa ona da razıyım :)

İyi forumlar