HestiaKnife
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Daha önce hiç denemediğim bir şey yapmaya karar verdim. ''Hestia's Knife'' isimli bir rpg sunucusu açacağım. Sunucudaki sistemleri felan nasıl ayarlıyacağım hiçbiir fikrim yok! Dediğim gibi ilk RPG sunucum olacağı için sadece bir deneme/yanılma testi gibi bir şey yapacağım.
Yapacağım adımlar;
Tek kişilik ordu be heyt be!
*Önce harita! Harita olursa üzerine eklenebilecek sistemler olur.
→Harita 7 Köy 2 Şehir 1 Arenadan oluşacak.
→Haritada gizli yerler olacak. Düşüncem ışınlama sistemini özel bir taş ile yapmak.
*Haritadan sonra mobları yapacağım haritanın neresinde hangi tür mobun çıkması bunların seviyesi vb.
→Moblar 1-10 11-20 21-30 gibi seviyelere ayrılacak. Ve 9. seviye birinin 15. seviye üstü mob kesmesi imkansız olucak.
*Moblardan sonra ufak sistemlere geçeceğim pazarlar olsun ticaret olsun şehirler arası kervanlar olsun.
*Hemen ardından görev Npc'leri ve Yardımcı Npc'leri ayarlıyacağım.
Şimdi kesinlikle kendimden beklentim yok. Güzel bir şey olucağını sanmıyorum. FAKAT! Eğer yardım ederseniz bu işi yapabiliriz gibime geliyor. Belli bir adımdan sonra sizin yardımınızı alacağım. Yardım eden bir kimse server güzel olupta açılırsa ''Başlangıç Seti x2'' kazanacak :3 tabii ne olduğunu ben bile bilmiyorum. Haaa unutmadan aklımda çok delice sistemler var. Sürümü henüz belirlemedim.
Henüz başlamadım başlamayı düşünüyorum yardımlarınızı esirgemeyin
Yardımcı Alım Formu (YAF); (Trole alabilirsiniz. Benim önemsediğim şey ne kadar iyi trole alabildiğiniz...)
Ad: Tigredvurumu
Soyad: Vorn
Katılım Tarihi: Şimdi
Bilgisayarının ismi: Sülüman
Mevki (Builder/Skripter...): Kral
Kendine Güvenin: yok.
Yapacağım adımlar;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Tek kişilik ordu be heyt be!
*Önce harita! Harita olursa üzerine eklenebilecek sistemler olur.
→Harita 7 Köy 2 Şehir 1 Arenadan oluşacak.
→Haritada gizli yerler olacak. Düşüncem ışınlama sistemini özel bir taş ile yapmak.
*Haritadan sonra mobları yapacağım haritanın neresinde hangi tür mobun çıkması bunların seviyesi vb.
→Moblar 1-10 11-20 21-30 gibi seviyelere ayrılacak. Ve 9. seviye birinin 15. seviye üstü mob kesmesi imkansız olucak.
*Moblardan sonra ufak sistemlere geçeceğim pazarlar olsun ticaret olsun şehirler arası kervanlar olsun.
*Hemen ardından görev Npc'leri ve Yardımcı Npc'leri ayarlıyacağım.
Şimdi kesinlikle kendimden beklentim yok. Güzel bir şey olucağını sanmıyorum. FAKAT! Eğer yardım ederseniz bu işi yapabiliriz gibime geliyor. Belli bir adımdan sonra sizin yardımınızı alacağım. Yardım eden bir kimse server güzel olupta açılırsa ''Başlangıç Seti x2'' kazanacak :3 tabii ne olduğunu ben bile bilmiyorum. Haaa unutmadan aklımda çok delice sistemler var. Sürümü henüz belirlemedim.
Henüz başlamadım başlamayı düşünüyorum yardımlarınızı esirgemeyin
Yardımcı Alım Formu (YAF); (Trole alabilirsiniz. Benim önemsediğim şey ne kadar iyi trole alabildiğiniz...)
Ad: Tigredvurumu
Soyad: Vorn
Katılım Tarihi: Şimdi
Bilgisayarının ismi: Sülüman
Mevki (Builder/Skripter...): Kral
Kendine Güvenin: yok.