RPG Server kurmak istiyorum (Dikatini çeken okusun)

efesinsen

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
ben bir rpg server istiyorum ama server için pluginden anlayan ve yaratıcı kişiler lazm ama pluginden anlayan kişiler daha çok lazım tabi
her neyse ben serverde 10 yada biraz daha fazla karakter olmasını istiyorum ayrıntıları sonra anlata bilirim ama eyer bana plugin
fln yapmayı öğreticek kişiler varsa aranızda çok mutlu olurum ama ben yapmak istediğim server zor bu yüzden iş baya zor
ne yazacağımıda çok kestiremiyorum bana lağzım olanlar:
texture pack lardan anlayan kişiler
plugin yapmaktan anlayan kişiler
yaratıcı ve akılcı kişiler
ve çok şey istiyorum biliyorum bunu okuma zahmetine giren herkezden şimdiden teşekür ediyorum
Adım: Efe
Hamachi Ağına gelin size sonra tell numarasını verecem
eMinecraft.
şifre:123

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimse sana yardım etmez koç. ( Tabikide parasız çalıştıracaksan )

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Plugin dediğin Meslek oluştur okçu alrev skilli olsun değil.En az 1-2 hafta uğraşırsın.Java yı hiç bilmiyorsan girme bu işlere

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
en basitinden SkillAPI kullan classları kolayca yaparsın

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahh Ahh .. Bi Bitmediniz
Şimdi Ben Sana Yardım Ediyorum Diyelim , Niye Ediyorum Kendim Yaparım Kullanırım veya Satarım Daha İyi ,Geçtik Buraları İnternette Zaten Dediğin Olaylar Var , Bulamıyorsan , Plugin Yapmayı , Skript Yazmayı Öğren İnternette Bir Sürü Video Var Google Açıldı Haberin Olsun Orada Bi Boşluk Var Oraya Yaz Plugin Yapma Dersleri Diye , Bak Sana Bu kadar Yardımcı Oldum Yeter :D Gerisi Senin Kafanın Alacağına Kalmış , En Azından Birkaç Şey Bilmeden Şu Konuları Açmayın .