Rpg server kurmak

migdiger

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar rpg server kurmaya karar verdim daha önceden faction server deneyimim var
şimdi soracağım sorular şunlar;
1-rpg servera gerekli olan plguniler
2-iyi bi server için neler yapmam gerekir
arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim .

xSoulFlyRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Factionla rpg nin arasinda bayagi fark var pluginlerinde yani her rpg acacagim diyen acamaz rpg pluginleri iyi olduklarindan sonra mapi kadarda iyi olucak bence rpg acacayim derken bi daha dusunmelisin 2. Cevabım ise server map ve plugin iyi olsun %100 emek olsun Çalıntı Map Veya Pluginler olmasin reklamdada iyi olmalisin 5 kisi gelse ilerler server bides eger 30 gunluk acip viplerden para kazanmayi dusunuyosan yaniliyosun bence vip satisi tarzinda satislar olmasin bence eger olursa oyuncularla farki olmasin (bunların hepsi kendi karasrim)

Slower1903

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Factionla rpg nin arasinda bayagi fark var pluginlerinde yani her rpg acacagim diyen acamaz rpg pluginleri iyi olduklarindan sonra mapi kadarda iyi olucak bence rpg acacayim derken bi daha dusunmelisin 2. Cevabım ise server map ve plugin iyi olsun %100 emek olsun Çalıntı Map Veya Pluginler olmasin reklamdada iyi olmalisin 5 kisi gelse ilerler server bides eger 30 gunluk acip viplerden para kazanmayi dusunuyosan yaniliyosun bence vip satisi tarzinda satislar olmasin bence eger olursa oyuncularla farki olmasin (bunların hepsi kendi karasrim)
Zaten bir role playde vip çok saçma. Bir de aynen çalıntı olursa hiç tutmaz. Ve de factions deneyimle rpg açmanın ne alakası var ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
öncelikle 1.8 de olmali ve kendi 3D itemleriniz yapmalisin çok yorucu bir şey sağlam bi kadroya ihtiyacin var

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
uyuşturucu gibi bişi bulaşma :D tavsiyelerim bana danış 1.8.3 kullan, text. pack olmalı özel, düzgün ve işini iyi yapan bi insansan tek bile yaparsın

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır rpg serverde gerekli plugin diye bir şey olmaz sen serverinde ne gibi rollerin yapılmasını istiyorsan ona göre plugin yüklersin

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
skript önemli ve en önemliside map(harita) orjinal bir haritan olmalı ve sürekli haritayi geliştirmeli yeni kısımlar eklemelisin
tavsiyem hiç bulaşma

Belial

V0LTR0N
En iyi cevaplar
0
Bahsettiğin şey RPG mi yoksa RP mi ona karar ver öncelikle. RPG ile RP arasında dağlar kadar fark var.

migdiger

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar isterseniz 1 sene uğraşın diyin ben 1. sınıftan beri bilgisayar kullanıyorum çok şeyini biliyorum yaşım 16 şu an %100 emek verecek kadar vaktim de var zaten günlük 19 saat pc başındayım :D ve paradan yanada hiçbir sıkıntı yok benim öğrenmek istediğim konu şu yani bilmediğim konu
mesela bi özellik lazım onun pluginini indireceğim ama öyle bi plugin yoksa ne yapacağım bazı arkadaşlar essentials eklenti felan bişeyler bahsediyolardı ama neyse sorun bu böyle olursa ne yapmam gerek ?[DOUBLEPOST=1436428246,1436426646][/DOUBLEPOST]
Zaten bir role playde vip çok saçma. Bir de aynen çalıntı olursa hiç tutmaz. Ve de factions deneyimle rpg açmanın ne alakası var ?
kardeşim faction deneyimi derken yani hiç plugin bilgisi olmayan biri değilim anlamında demiştim :)

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mesela bi özellik lazım onun pluginini indireceğim ama öyle bi plugin yoksa ne yapacağım bazı arkadaşlar essentials eklenti felan bişeyler bahsediyolardı ama neyse sorun bu böyle olursa ne yapmam gerek ?
plugin yazmayı öğrenmen gerekiyor ilk başta.