RPG Server Lobisi [Yapımda]

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar.Bu gün Sizlere Kendim Yaptığım Server Lobisini Göstereceğim.Unutmadan Size Bir Sorum Var.Sizce Haritada Neler Şık Durabilir.Neyse Lafı Uzatmadan Fotoğraflar.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sizce Haritada Neler Hoş Durur.Örneğin Şu Heryer Dümdüz Olmayacak.Orlara Büyük Bir Dağ Yapacağım.Onun Dışında Neler Hoş Durabilir.Örn Ağaçlar Falan vb.
Neyse Artık Haritayı Siz Forumcuların Hayal Gücüne Teslim Ediyorum...
@IRFN
@KadirBerk
@yoloman
@Leqo
@Ahmetreyiz18
@Adragos
@Akon1349
@NoPermission
@DarqKnife
Ve 1 Mesajı Bile Olmayan Adam Artık Şu Mesajı Buraya Yazda Rekor Kır :D
@NeutronRasee

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Medival yapmaya çalışmışsın ama derinlik yok çok düz doğal çalışmılar teraformlar ekleye bilirsin tabi ağaçlamalar süsülemeler 4 5 kule eski çağ iyi gelebilir ama o camı kesinlikle kır.

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiç Mimari ile arası olmayan birini etiketlemişsin yani beni. Hayatımda hiç yapı yapmadım ama Medieval yapmaya çalışmışsın diyenler benden de beter çıktı :) Zaten RPG demek eski zaman (canlandırması) demek Modern yapacak değil ya adam. İlk olarak yapılarında RPG Server lobisi demişsin fakat bildiğin sanki biraz Hub'a kaçmış. Herkesten görmüş olduğun o 4 yolu illaha yapman gerekmez kendi tarzını yaratabilirdin. Eğer o yolları kırıp, yerine kendine özel bir yol veya geçiş sistemi uygularsan daha güzel olabilir. Böylelikle en azından forumda bir ilki gerçekleştirmiş sayılabilirsin. Çünkü kendi tarzını kullanan birini daha önce hiç görmedim. Benden bu kadar. Ben tek eksiği yollarda ve portallarda buldum. Düzeltmelisin.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Hiç Mimari ile arası olmayan birini etiketlemişsin yani beni. Hayatımda hiç yapı yapmadım ama Medieval yapmaya çalışmışsın diyenler benden de beter çıktı :) Zaten RPG demek eski zaman (canlandırması) demek Modern yapacak değil ya adam. İlk olarak yapılarında RPG Server lobisi demişsin fakat bildiğin sanki biraz Hub'a kaçmış. Herkesten görmüş olduğun o 4 yolu illaha yapman gerekmez kendi tarzını yaratabilirdin. Eğer o yolları kırıp, yerine kendine özel bir yol veya geçiş sistemi uygularsan daha güzel olabilir. Böylelikle en azından forumda bir ilki gerçekleştirmiş sayılabilirsin. Çünkü kendi tarzını kullanan birini daha önce hiç görmedim. Benden bu kadar. Ben tek eksiği yollarda ve portallarda buldum. Düzeltmelisin.
RP demek eski çağ demek değilki ?

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten Geliştiriceğim.Bu Sadece Bir Denemeydi.İnsanlar Eğer Geliştirdiğim Şekli Beğenmez İse Farklı Bir Map Yapacağım.[DOUBLEPOST=1430926277,1430926242][/DOUBLEPOST]Kadir Berk Seni Etiketlememin Nedeni En Azından Ayrıntılara Dikkat Ettiğin İçindi Ama Neyse :D[DOUBLEPOST=1430926329][/DOUBLEPOST]En Geç 2 Güne Yeni Şekli Gelir.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Sana şunu demem lazım ne yazıkki senin aklına geleni ele almıyor RG ler illa eski çağ olmak zorunda diyerek bir madde yok.

Leqo

MineKnight MMORPG
En iyi cevaplar
0
Dostum lobiyi biraz daha uzun tutabilirsin.Ayrıca kenarları ağaçlarla süslesen belki daha iyi olabilir.

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küçük bir alan yerine büyük bir alan yaparak içine yapılar yaparak fil, ejder, süs havuzu ve küçük bir park yapabilirdin insan rahatlıyacak doğal bir şey yapmaya çalış yatarıcı ol
düz bir dünya yerine ormanda bir hafif düzlük bulupta yapabilirdin

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslın da Burayı Zaten Geliştiricem.Fakat Verdiğiniz Öneriler Üzerine Burayı Lobi Değil Güç Geliştirme Akademisi Yapacağım.Ayrıca Orlarda Ağaçlar Olucak ve Ayrıca Düzlüğün Görünmemesi İçin Birde Dağ Yapıcam.[DOUBLEPOST=1430940062,1430940026][/DOUBLEPOST]Lobiyi İse Öneriler Gibi Bir Konu Açarak Oluşturacağım.