RPG Server Önerileri

DarKShadow13

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hunger Games Ve Benzeri ile Uğraşıyorum Baştan Söyleyeyim Alım Yok ^.^

Hunger Games de Tamamen %100 Kendi Yapımım Olan Haritaları Kullanacağım 16 HG Haritası Birde Tabela Girişi Yeri Var .. 17 Farklı Map Sağlam Bir Ram Gerek.
16 Farklı Dünya Açılmayacak Tabiiki
5 Dünya Açılacak
Oyuncuların Oynamasına Göre Dünyalar Arttırılıp Ram Verilecek ^.^

Diğer Hub Sunucularda Faction 17 Hunger 57 Kişi Oluyor ^.^
  1. Şimdi Serverde 10 kişi var ? en azından 50 kişi olur die umutlandım
  2. Prison Server Acıkmı acık deilse ne zaman acılcak
  3. Serverinde OrtaCag rpg Begendim ama hic uğramıyorsun sebebi ne

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hunger Games Ve Benzeri ile Uğraşıyorum Baştan Söyleyeyim Alım Yok ^.^

Hunger Games de Tamamen %100 Kendi Yapımım Olan Haritaları Kullanacağım 16 HG Haritası Birde Tabela Girişi Yeri Var .. 17 Farklı Map Sağlam Bir Ram Gerek.
16 Farklı Dünya Açılmayacak Tabiiki
5 Dünya Açılacak
Oyuncuların Oynamasına Göre Dünyalar Arttırılıp Ram Verilecek ^.^

Diğer Hub Sunucularda Faction 17 Hunger 57 Kişi Oluyor ^.^
Artık biraz zor bulması BECAUSE;
RPG dediğin /me /do komutları olacak,
öyle monoton monoton server olmayacak, o zaman küçük yaştaki çocukların kurduğu Faction sunucularda bir farkı kalmaz <_<

DarKShadow13

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
-_- ..
Prison Yeterince Bekleyen Kitleye Ulaşınca Tekrar Aktif Olacak.
3 Orta Çağ Role Play Bir Rol Yapma Oyunudur. Yani Oraya Arenada Dövüşmeye Ws Atmaya Gelmedin. Orası Diplomasiye Dayalı Bir Oyun Türü Buda Biraz Sıkabiliyor Savaş İçin Bakıma Alındı. ( Ayrıca At Üzerinde Savaşacaksan Minigames Sunucu Bölümü Var )

Bana "küçük yaştaki çocukların kurduğu Faction sunucularda bir farkı kalmaz" Diyebiliyorsan Beni Tanımamışsın. Tanımıyorsan Tanımadan Yorum Yapma.
Server suan 10 kişi kardeşim Hepisi teog sebebiyle sınav sebebiylemi gitti ????

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
-_- ..
3 Orta Çağ Role Play Bir Rol Yapma Oyunudur. Yani Oraya Arenada Dövüşmeye Ws Atmaya Gelmedin. Orası Diplomasiye Dayalı Bir Oyun Türü Buda Biraz Sıkabiliyor Savaş İçin Bakıma Alındı. ( Ayrıca At Üzerinde Savaşacaksan Minigames Sunucu Bölümü Var )

Bana "küçük yaştaki çocukların kurduğu Faction sunucularda bir farkı kalmaz" Diyebiliyorsan Beni Tanımamışsın. Tanımıyorsan Tanımadan Yorum Yapma.

Ama savaşsız da rpgnin dadı çıkmaz bence

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
-_- ..

Ve,alındın ben sana demedim...
eğer sen /me /do komutlarını felan koyarsan üstüne üstlük hayal gücünü kullanıp konu ile ilgili Rol yaparsan tamamdır... DEMEK İSTEDİM
ve sıcak kanlı ol, orda seni kışkırtmadım :olgun:

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm , Benim Hatam. Öncelikle Role Play Olsun Skript Ve Kodlama Olsun Bu Konularda Becerim Bulunmakta .. Aklın Hayalin Almayan Çok İlginç Şeylerle Karşılaşabilirsin. Örnek ..

Hayat Role Play Sunucusu Açacağım Ve Basit Bir Skript Örneği Her 10 Dakikada Bir %5 Şansla Rüzgar Çıkıyor Ve Şehirdeki Belirli Birkaç Ağaç Kordinatları İle Yere Düşmüş Efekti Veriyor. Alkol Sigara Gibi Şeyler Var Sağ Tıklayınca Önünden Duman Çıkıyor Ardından Öhö Öhö Ritminde Müzik Blokları İle Ses Geliyor ,
Ev Satın Alıyorsun , Araba Satın Alıyorsun Hatta Üniversite Sınavına Girip Aldığın Puan İle Mesleğinde Kariyer Yapıyorsun Daha Ne istiyorsun ^.^
Senide RPG Sunucuma Beklerim Yaza Doğru Açılacak.

/me /do Gibi Komutları MMORPG Sunucularında Bulabilirsin. Bizim Sunucumuz MMO Değil .. Yani Görevler Alıp Yaratıklarla Dövüştüğün Bir şey Değil ..

San Andreas Multiplayer Oyunundaki RPG Sunucuları Gördüyseniz Ona Benizyor. Polis Ve Hırsız Kovalamacaları Bol , Event Olarak Banka Soygunları Gibi Şeyler Oluyor .
Polisler Ayrı Yere Hırsızlar Ayrı Yere Geçiyor Ve Meydanda Silahlarla Savaş başlıyor .. Kazanan Teamın Oyuncularına Belirli Miktar Para Veriliyor ..

Ayrıca Sunucuya Ait Çok Özel Bir Texture Pack Hazrılıyorum .. Silahından Tut Pizzasına kadar Her şeyi Değiştirecek. ( BLOKLAR Dahil Değildir )

Silahına Eklenti Takabiliyorsun Mesela Dürbün Shifte Basınca Dürbünün Var ise Ekranı Yakınlaştırıyor .
http://www.***********/portal/upload/images/resimler-544e65a00825a544e65a008293.jpg

Bunların Hepsi Ayarlanmıştır .. Eğer Yapmış Olmasaydım Bunları Açıklamazdım.
:o Hala anlayışlı insanlar varmış wow !
/do Gurur doğmuştur

mega07

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başvuru yapmadan düzgün sunucuda oynamak, para vermeden limuzin kiralamaktır. Saçma sapan sunucular dahi başvuruyla alırken hayallerinizde başarılar dilerim.[DOUBLEPOST=1429818552,1429818325][/DOUBLEPOST]
Üzgünüm , Benim Hatam. Öncelikle Role Play Olsun Skript Ve Kodlama Olsun Bu Konularda Becerim Bulunmakta .. Aklın Hayalin Almayan Çok İlginç Şeylerle Karşılaşabilirsin. Örnek ..

Hayat Role Play Sunucusu Açacağım Ve Basit Bir Skript Örneği Her 10 Dakikada Bir %5 Şansla Rüzgar Çıkıyor Ve Şehirdeki Belirli Birkaç Ağaç Kordinatları İle Yere Düşmüş Efekti Veriyor. Alkol Sigara Gibi Şeyler Var Sağ Tıklayınca Önünden Duman Çıkıyor Ardından Öhö Öhö Ritminde Müzik Blokları İle Ses Geliyor ,
Ev Satın Alıyorsun , Araba Satın Alıyorsun Hatta Üniversite Sınavına Girip Aldığın Puan İle Mesleğinde Kariyer Yapıyorsun Daha Ne istiyorsun ^.^
Senide RPG Sunucuma Beklerim Yaza Doğru Açılacak.

/me /do Gibi Komutları MMORPG Sunucularında Bulabilirsin. Bizim Sunucumuz MMO Değil .. Yani Görevler Alıp Yaratıklarla Dövüştüğün Bir şey Değil ..

San Andreas Multiplayer Oyunundaki RPG Sunucuları Gördüyseniz Ona Benizyor. Polis Ve Hırsız Kovalamacaları Bol , Event Olarak Banka Soygunları Gibi Şeyler Oluyor .
Polisler Ayrı Yere Hırsızlar Ayrı Yere Geçiyor Ve Meydanda Silahlarla Savaş başlıyor .. Kazanan Teamın Oyuncularına Belirli Miktar Para Veriliyor ..

Ayrıca Sunucuya Ait Çok Özel Bir Texture Pack Hazrılıyorum .. Silahından Tut Pizzasına kadar Her şeyi Değiştirecek. ( BLOKLAR Dahil Değildir )

Silahına Eklenti Takabiliyorsun Mesela Dürbün Shifte Basınca Dürbünün Var ise Ekranı Yakınlaştırıyor .

Bunların Hepsi Ayarlanmıştır .. Eğer Yapmış Olmasaydım Bunları Açıklamazdım.
/me ve /do komutları tüm ROLEPLAY sunucularında bulunur. Söylediğinin tersine MMO sunucularında /me ve /do komutları bulunmaz.
  1. RP'nin ne olduğunu bilmeden ROLEPLAY SUNUCUSU açmayın.
  2. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Başvuru yapmadan düzgün sunucuda oynamak, para vermeden limuzin kiralamaktır. Saçma sapan sunucular dahi başvuruyla alırken hayallerinizde başarılar dilerim.[DOUBLEPOST=1429818552,1429818325][/DOUBLEPOST]
/me ve /do komutları tüm ROLEPLAY sunucularında bulunur. Söylediğinin tersine MMO sunucularında /me ve /do komutları bulunmaz.
  1. RP'nin ne olduğunu bilmeden ROLEPLAY SUNUCUSU açmayın.
  2. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
Rol kesinlikle /me veya /do demek değildir, bas konuş özelliği ile bu komutlar yerine rol yapmaya ne dersin ?