Rpg Server

mert1903bjk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben bitane rpg server kurmak istiyorum bunun için ekibim hazır ama hangi pluginler lazım sölermisiniz yada bi plugin paketi tavsiye edermisiniz

mertcan212

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
rpg server için bi plugin paketi yok ve pluginlerini bulmak da baya bir zor yani bence boş ver hem türkiyede rpg serverler pek tutulmuyor oynayanıda az olur çok olsa bile rpg bilmezler

mert1903bjk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hhhhmm ben azdaha ugrasim bulamasam normal servere dönerim aslında hangi pluginlerin gerekli oldugunu söleseniz ben interneten bulup upload ederim

mert1903bjk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya bir sürü rpg server açip kapamis var biri yardım edebilir pluginleri paylasabilir herkese yararlı olur sorun rpg serverin tutulmaması diil fazla olmaması olsa belgide tutulacak nolur bi paylasım yapın çok ihtiyacım var

mert1903bjk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya nolur yeni konu açın yada eski konulardan link verin ekip hazır rpg server kucam pluginyok

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Tam olarak ne pluginleri istersin mesela. Bir iki güne paylaşacağım ama daha fazla plugin eklemek istiyorum fikir verirseniz sevinirim.

mert1903bjk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mesela herkes kendi kasabasini kursun kral oksun gibi benim rpg server puluginleri hakinda pek bilgim yok ama bu tarz kendi sehrini kurma kral olama sehirde felan