RPG Server'ı nasıl Tercih Edersiniz? [ANKET]

RPG Serveri nasil tercih edersiniz?

• Modlu

Kullanılan: 3 33.3%
  • Modsuz

Kullanılan: 6 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    9

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an rpg server yapımıyla uğraşıyorum harita bitmiş durumda kalan şeyler mob,level,item vb. şeyler ama aklımda 2 fikir var sunucuyu modlumu yapsam yoksa normal mi?
Öncelikle aklıma takılan sorular az çok modlu server yapabilirim itemler, moblar vs. ekleyebilirim oyuna ama oyuncular mob kurulumuyla uğraşırlarmı?
Ben modlu olcağı için gelen oyuncu sayısının azalacağını düşünüyorum ama modlu olursada oyun daha zevk verir ve devamlı oyuncu sayısı artar.Sizce nasıl kurmalıyım?
Yada şöyle sorayım siz modlu serverda oynarmısınız?

şu an normal kurulu ve bu şekilde:

A

Asigo64

Ziyaretçi
ben şahsen modlu serverları seviyorum ama piyasada yok neredeyse tecnik modlar değilde daha çok savaş üzerine modlar eklersen,build iyi olursa ve iyi bir reklam ile baya bi oyuncu toplanabilir sen modların linklerini atarsın herkse indirir
aklımdaki modlar
-Tinker construct (herkes kendi özel kılıcını falan yapar)
-thoumcraft (büyü yaptırmadan sadece kılıç ve özel eşyları satılır)
-natura (doğa ile ilgili eşyalar berry falan ekler)
-Asgard shild
-Ars macika 2 (büyü modu ama bunu kullanması zor olabilir)
aklıma geldikçe eklerim
Yardım edebileceğim bi şey olursa söyle
:)

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben modları kendim yapmayı düşünüyorum açıkcası baska mod kullanmak istemiyorum :)
Eklemeyi düşündüklerim
-Potlar
-Upgradeler (kılıcı vs. yükseltme)
-moblardan düşen özel eşyalar
-fazlasıyla kılıç, armor
-ilerde boş vaktim olursa ses efectleri..Mesela yardım bölümü sesli şekilde okunacak, event yaklaştığında sesli duyuru yapılcak vs..
Yani biraz düz ama kalabalık olsun istiyorum :)
Bu tarz fikirlerin varsa ve söylersen sevinirim :)

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben modları kendim yapmayı düşünüyorum açıkcası baska mod kullanmak istemiyorum :)
Eklemeyi düşündüklerim
-Potlar
-Upgradeler (kılıcı vs. yükseltme)
-moblardan düşen özel eşyalar
-fazlasıyla kılıç, armor
-ilerde boş vaktim olursa ses efectleri..Mesela yardım bölümü sesli şekilde okunacak, event yaklaştığında sesli duyuru yapılcak vs..
Yani biraz düz ama kalabalık olsun istiyorum :)
Bu tarz fikirlerin varsa ve söylersen sevinirim :)
Kısaca Metin 2 :D

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Harita sizin mi bilmiyorum fakat bu haritayı gözüm çok fena halde ıssırıyor.Sanki biryerde oynamıştım.
Bu arada RPG server yapacaksan,Yaratıcı ol.İnsanların düşünceleri önemli değil seninkilerde önemli değil.Önemli olan yaratıcılığın.İçinden ne geliyorsa onu yap.Böylelikle kendi fantezi dünyanı kurmuş olursun :)

Harita düzmap üzerine kurulmus ağaçlarından dağına kadar kendi yapımım.Bu haritayı yaparken 1 ay gibi süre harcamıstım enfeksiyon serverım için yapmıstım ve orda kullanmıstım.Zindanlarından, uçak, harabeler vs. her şey yapılı diye tekrardan birkaç oynama yapıp kullanayım dedim :) Enfeksiyon 2 den hatırlamıs olabilirsin :)

Bu arada söyleyim şu an başka fikir buldum.Zamanında Enfeksiyonu bulmustum açtıktan sonra insanlar taklit serverları çıkartmıstı onun için fikri şu an paylasamıcam en azından ben açana kadar fikir kapalı durumda kalmıs olsun ama açıldığında dünyada hiçbir serverda görmediğiniz bir olay görceksiniz :)