RPG serverime team gibi bir plugin

pentaulg

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaslar bu aralar server acmak ile ugrasıyorum rpg server acacagım neredeyse hazır ancak yapamadıgım bir yer var simdi groupmanagerde 3 tane grup hazırladım peki bu gruplara nasıl commandblockla veya tabelayla kişileri atayacağız şimdiden teşekkürler eğer bunun bir yolu yoksa önerdiğiniz bir plugin varmı ?

Edit: RPG degil MMORPG uzgunum

Son düzenleme:

HolyCat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Daha detaylı anlatır mısınız? CommandBlock veya tabelaya ne gerek var elle yazmak varken anlamadım ben.. :D

pentaulg

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya mesela spawnda dogcaklar dugmeler olacak ustlerinde tabelalar mesela ninja yazıcak tabelada altındaki dügmeye bascak adam o dugmeden giden redstone commandblocka gidicek iste commandblockda basan kisiyi commandblocka yazdıgım groupa ekliyecek . veya iste bi pluginle tabela koycam sag tıklıcak tabelaya onu ninja dunyasina isinlayacak ve ninja gruopuna ekleyecek (fazla karısık)

pentaulg

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayıır oynamadım

edit:simdi wynncraft a girdim baktim iste istedigim o nasıl yapabilirim

Son düzenleme:

UgurkansTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya mesela spawnda dogcaklar dugmeler olacak ustlerinde tabelalar mesela ninja yazıcak tabelada altındaki dügmeye bascak adam o dugmeden giden redstone commandblocka gidicek iste commandblockda basan kisiyi commandblocka yazdıgım groupa ekliyecek . veya iste bi pluginle tabela koycam sag tıklıcak tabelaya onu ninja dunyasina isinlayacak ve ninja gruopuna ekleyecek (fazla karısık)
Cok kolay, group manager in config dosyasina gir command block ile grup atamayi aktif et sonra command blocklara /manuadd Seklinde yaz :)

Nokia 3310 Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

pentaulg

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
eyw deniyecegim nereyi aktif etmem gerekiyor onuda soylersen cok kolay olacak