ppento3000x
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Teşekkür ederimAciklaman cok detayli tesekkurler
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Teşekkür ederimAciklaman cok detayli tesekkurler
MMO Devasa çok oyunculu online anlamında değil mi ?Eehm hayır. Knight ve Metin2 RPG katagorisi ile alakası yok bile denebilir. MMORPG ve RPG çok farklı dünyalar. Bir oyunun RPG olması için destansı olaylar, skillerdir onlardır bunlardır olmaması gerekmekte. MMORPG kendini geliştirip, bir müttefike katılıp diğer oyuncularla savaşmak yada kurduğun müttefik ile zindanları yok etmektir. Çoğunluk MMORPG'nin ana amacı budur. RPG ise senin tamamen rol kabiliyetine dayanan, kuralları sıkı olan ve cidden gerçek hayattaymışsın gibi davranman gereken bir oyun türüdür. Aslında oyun türü değil, bir bakıma oyunun alt türü olarak niteleyebiliriz. RPG'de bir skill kullanamazsın, arkadaşlarınla Türkçe kelime içeren sözcükler kullanamazsın ( Sunucuda RPG Türkler üzerine ilerlemiyorsa yada Türk rolü yapmıyor isen ), gerçek hayatta yapamayacağın şeyleri yapamazsın ( hapishaneye atıldığında süper güçleri ile kapıları kırar ve dışarı çıkar gibi bir rol söz konusu olamaz alay konusu olursun ). Kısacası MMORPG ile RPG farklı diyarlar, lütfen arkadaşın kafasını karıştırmayalım.
Massively Multiplayer Online, Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi Oyun anlamına geliyor. Fakat ismi şeklinde kullanılmıyor.MMO Devasa çok oyunculu online anlamında değil mi ?
Ben Anlamına Göre Konuşmuştum ._.Massively Multiplayer Online, Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi Oyun anlamına geliyor. Fakat ismi şeklinde kullanılmıyor.
Dediğin oyunlar ile RPG arasındaki fark uçurum yalnız...Hiç mi Knight,MT2 vs Oynamadın Yada Görmedin![]()
Metin2, Knight tarzı oyunlar MMOG oyunlardır, websitelerinde yazdığını fark edebilirsiniz.MMO Devasa çok oyunculu online anlamında değil mi ?
WebSitelerinde Ne İşim var İkiside Oynanmayacak Oyunlar.Metin2, Knight tarzı oyunlar MMOG oyunlardır, websitelerinde yazdığını fark edebilirsiniz.
RPG nin ne olduğunu bilmeden kötülüyorsun yani ?WebSitelerinde Ne İşim var İkiside Oynanmayacak Oyunlar.
RPG nin ne olduğunu bilmeden kötülüyorsun yani ?
Knight ve metin2 rpg mi ?Niye Knight ve MT2 çok mu iyi?Hile kaynıyorlar emek ve para vermeye değmez oyunlar
Bkz:Vultfim .__.
Knight ve metin2 rpg mi ?
RPG değildi yani MMORPG idi ve RPG ile MMORPG nin oynanış ve tarz olarak uzaktan yakından bir ilgisi yokBenim oynadığım zamanlarda MMORPG katagorisindeydi
asıl ben teşekkür ederim dostumYardimin icin Tesekkurler sayenizde bilgi sahibi oldum