★RPGMovie★ Eglenceli Youtube Kanalı

CagrissDev

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaslar Eskiden Beri Olan Bir Kanalimi Sizlere Paylaşacagim Bu Kanalda Oyun Videolari Minecraft Mimari Yapitlar Server Kurma V.b Videolar Cekiyorum Sizlere Bir Kaç Videomu Paylasayim.
Minecraft - Bukkit Server Kurulumu (1.4.7-1.5.1)
Minecraft - Wipeout Mapinda Egleniyoruz
Minecraft Mimari Yapıtlar - Ev Yapıyoruz [Bölüm 1]
Minecraft Hikayeleri - Steve'nin Sevdigi [Bölüm 1]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Evet Arkadaslar Kanalima Abone Olursaniz Takipte Kalirsaniz Sevinirim Iyi Günler Tesekkürler :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İşine karışmak gibi olamasın da bence intro ekleme hem iki saat render olmasını bekliyorsun hemde adamlara extradan can sıkıntısı çektiriyosun :D[DOUBLEPOST=1376469339,1376468789][/DOUBLEPOST]Off off o ikinci videodaki çocuk kimse yemin ediyorum youtubedan da videolardan da soğudum mikrofona peçete falan tıksın konuşsun ya da hiç konuşmasın abi o

CagrissDev

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşine karışmak gibi olamasın da bence intro ekleme hem iki saat render olmasını bekliyorsun hemde adamlara extradan can sıkıntısı çektiriyosun :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1376469339,1376468789][/DOUBLEPOST]Off off o ikinci videodaki çocuk kimse yemin ediyorum youtubedan da videolardan da soğudum mikrofona peçete falan tıksın konuşsun ya da hiç konuşmasın abi o
:D Sagolasin Önerin için abi haklısın saten 1 kerelik önceden söz vermistim tutturdu vide cekecez söz vermestin adamligin bumu felan 1 kerelik aldım işlte :D

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bence İntro Kalsın . Bu İşine Bir Tarz Katar . Video Yukleme Cabuk Bitsin Diye Video Kotu & Sekilsiz mi Olsun ?

Gerekirse olsun şu an videoyun, fare düşmanı, zıkkımtadinda gibi kanallar bile intro kullanmadıkları halde adamların aboneleri çok marifet seste ve espirilerde gerçi Fare Düşmanında o kadar espiri yok ama ilk minecraft rehberini çeken adam tabi abonesi o kadar çok olacak

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Wipeout a koptum :p