rütbe ayarlama plugini

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben rütbe yapmak istiyorum oyuncular repair atabilsin modaratörler uçamasın adminler uçsun başlarında örneğin [Oyuncu]Banana:Nickimin anlamı muz.
gibi olsun istiyorum nasıl yaparım ?

ha bide birisi serverime ilk defa girdiğinde serverimize hoşgeldin {oyuncu} ! diye nasıl yaparım ?

ha bide serverimde summon komudu var komut bloğu birşeyi summonladığında yazı çıkmasın istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?

Syndra

Marangoz
En iyi cevaplar
0
GroupManager.
[Oyuncu] ise Group managerden groups dosyasını not defteriyle aç prefix'in olduğu yere [Oyuncu] yaz.

FakeAngel

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birisi girdiğinde yazı çıkma işini essantials sağlıyordu sanırım, configlere filen bak derim. Olmadı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
da araştır. Bi tane buldumda denemedim, belki bunu kast ediyorsundur:

Summon komut bloku ise bir adet daha komut bloğu ekleyip içine "say <burayada mesajını yaz>" şeklinde yazarsan tüm sunucuya mesaj gider. Tüm sunucuya gitsin istemiyorsan başka bir şey istiyorsan söylemen yeterli. Cevaplarım.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Birisi girdiğinde yazı çıkma işini essantials sağlıyordu sanırım, configlere filen bak derim. Olmadı
da araştır. Bi tane buldumda denemedim, belki bunu kast ediyorsundur:

Summon komut bloku ise bir adet daha komut bloğu ekleyip içine "say <burayada mesajını yaz>" şeklinde yazarsan tüm sunucuya mesaj gider. Tüm sunucuya gitsin istemiyorsan başka bir şey istiyorsan söylemen yeterli. Cevaplarım.

tüm sunucuya gitmesin istiyorum zaten. yanlış anlamışsın. hem mesaj çıksın diye söylüyorsun beni dünkü noobmu sandın? onu herkes bilir.

Blacklight

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Essentials klasörünün içinde motd.txt olcak onu editleyin ve giriş mesajınız olur
Eğer motd.txt yoksa oluşturun içine yazın giriş mesajını > kaydedin
Ve oyunda /ess reload çekin bu kadar

[YARARIM OLDUYSA LIKE]

FakeAngel

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hiçkimseye gitmesin.
he tm anladım demek istediğini :D Ben yanlış anlamışım, o summon oldugunda çıkan yazı sadece oplara gidiyor ama yine gözükmesin istiyorsan komutbloklarının yazılarını kapayarak yapabilirsin. chatte bi kere "/commandBlockOutput false" yazman yeterli. Küçük büyük harf farkediyor.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
he tm anladım demek istediğini :D Ben yanlış anlamışım, o summon oldugunda çıkan yazı sadece oplara gidiyor ama yine gözükmesin istiyorsan komutbloklarının yazılarını kapayarak yapabilirsin. chatte bi kere "/commandBlockOutput false" yazman yeterli. Küçük büyük harf farkediyor.
bende neden böle oluo diodum saol :D