Prof dr AzlaazTR anlatıyor;Cinlerle ayni dünyada yaşiyoruz fakat göremeyiz.![]()
Cinler nedir nerede yaşarlar
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Prof dr AzlaazTR anlatıyor;Cinlerle ayni dünyada yaşiyoruz fakat göremeyiz.![]()
Hmm ben pek öyle sanmıyorumda iyice okumasi gereken galiba her ikimizde.Onlar doğru değil.2 Din dersi boyunca bu konuda konuştuk :/
_-InFamous Second Son
_-
aynı yerde yaşamıyoruz bi kere tmm mı?Cinlerle ayni dünyada yaşiyoruz fakat göremeyiz.![]()
Fakat milletler ile karıştılar
Ve onların işlerini öğrendiler
Ve putlarına kulluk ettiler
Onlarda kendilerine tuzak oldular
Ve oğullarıyla kızlarını cinlere kurban ettiler.
Heh bi bilimci çıktı desene.Elyüminati değil tabi ki.
Ama en yakın tahminim korkmuş olmak.
Misal korkunçlu hanım .swf'si görünce o gece bilinçaltın korkunç diye bildiği herşeyi gözlerinin önüne serebilir.![]()
Araştir yada ben yanlış biliyorum ta(ma)m mi?aynı yerde yaşamıyoruz bi kere tmm mı?
yaw he heöyl
Heh bi bilimci çıktı desene.[bilimci= psikolojijijijjiji doktir'i]
vay küfürbaz vayöyl
Heh bi bilimci çıktı desene.[bilimci= psikolojijijijjiji doktir'i][DOUBLEPOST=1413314017,1413313968][/DOUBLEPOST]
Araştir yada ben yanlış biliyorum ta(m)am mi?
Seğam sana Ergen.yaw he he
Cinler bizimle aynı dünyada yaşar. Onlar ateşten yaratıldığı için bizi görebilir, fakat biz onları göremeyiz. Genellikle ıssız yerlerde bulunurlar, insanlarla iç içe olmayı sevmezler. Nadiren kızları kaçırıp zorla evlendikleri iddia edilir. Cinlerin kendisine musallat olduğunu söyleyen biri, bazen sabah uyandığında vücudunda uzun tırnak izleri olduğunu da iddia ediyor. Eğer onlara bulaşmazsanız onlar da size bulaşmaz.
Küfür etmedim Boşluk yaparken öyle oldu şuandada o cümle düzeltim bi İnsan ol yaw.vay küfürbaz vay