Rüyanızı Yazın

secretkaan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
fırtınalı bir gecede hapishane gibi bi yerdeyim (daha çok mahzen) sadece küçük bir pencereden (demir parmaklıkla kapalı) biraz ışık geliyor sonra önümde arkası dönük bir zombi beliriyor gerisini düşünemedim :D

efeomersahin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kipadayım.10 Tl'lik palet alacakken uzaylılar 10 dakika içinde dünyaya geliyor diye bir anons ve dışarda sonbahar biraz yaprak ve siyah çitler annemle birlikte koşuyorum .Bi Uefa simgesi görüyorum üzerinde nasa yazıyor :D tam o anda uzaylılar beni kapıyor ve uyanıyorum.Ama artık rüya yok.Sonuncu bu.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kipadayım.10 Tl'lik palet alacakken uzaylılar 10 dakika içinde dünyaya geliyor diye bir anons ve dışarda sonbahar biraz yaprak ve siyah çitler annemle birlikte koşuyorum .Bi Uefa simgesi görüyorum üzerinde nasa yazıyor :sırıtmak: tam o anda uzaylılar beni kapıyor ve uyanıyorum.Ama artık rüya yok.Sonuncu bu.

Ne yaptın yav.O ne rüya öyle.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kipadayım.10 Tl'lik palet alacakken uzaylılar 10 dakika içinde dünyaya geliyor diye bir anons ve dışarda sonbahar biraz yaprak ve siyah çitler annemle birlikte koşuyorum .Bi Uefa simgesi görüyorum üzerinde nasa yazıyor :sırıtmak: tam o anda uzaylılar beni kapıyor ve uyanıyorum.Ama artık rüya yok.Sonuncu bu.
Simdi biri gelip REKLAM YAPMAK YASAK !! diyecek diye korkuyorum ama hayırlısı :D

SonLahmacun

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
konuyu çok güzel bi şekilde hortlatıyorum :)

2 Günde bi biyerden düşüyorum rüyamda :D[DOUBLEPOST=1410439473,1410439439][/DOUBLEPOST]Özellikle yaptım :domuz: