Rüzgar İticileri: Uçmak

SRDTRK

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Bu videoda snapshot "13w36a sonrasında çalışan bir rüzgarla uçma makinesi gösteriyorum :p
İyi Seyirler... Dünya Linki Aşşağıda (ve komut)
Redstone Dünyası:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Duman Komutu: /summon Slime - - - {Size: - 1 (burada - ve 1 birleşik olacak forum onu kod sandı :-/)}
Bana destek olmak için abone olun:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence türkiyede canı sıkılmadan redstone sistemini severek yapan tek kişi sensin[Olmayadabilir tartişma çikartmak istemem]

SRDTRK

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
katiliyorum[DOUBLEPOST=1380223382,1380223188][/DOUBLEPOST]
abarttim mi?
Ehh.. Bu arada:
Yeni snapshot (13w39a) da bir bug buldum ve report'ladım bu /gamerule commandBlockOutput false komutu hiçbir şekilde çalışmıyor!!! ve TESTFOR KOMUTLARININ HİÇ BİRİ ÇALIŞMIYOR! Oyunu Öldürmüşler umarım sadece bende oluyordur ama reportladım!!!!!!! Minecraft'ın öldüğü gün bugün!!!!!

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ehh.. Bu arada:
Yeni snapshot (13w39a) da bir bug buldum ve report'ladım bu /gamerule commandBlockOutput false komutu hiçbir şekilde çalışmıyor!!! ve TESTFOR KOMUTLARININ HİÇ BİRİ ÇALIŞMIYOR! Oyunu Öldürmüşler umarım sadece bende oluyordur ama reportladım!!!!!!! Minecraft'ın öldüğü gün bugün!!!!!
!!?? neden 1.7yibekliyoruz??

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
abi sana jenerik hazırlamami istiyomusun yaptiğin seyleri çok beğendim ve jeneriklerini yapmak isterim. bi ara özelden skype veririm. (istersen ta bi)