RuLing Game Kanal Banner'i ! Hayran Kalabilirsiniz!

Sizce Güzel Mi ?

• Evet

• Ohannes!

• Hayır. Rezalet Olmuş.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

CoolGlasses

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese Selam Arkadaşlar ! Bugün RuLingGame Adlı Kanala Bir Banner Yaptım. Çok Beğenilir ise İsmete Atıcam Beğenirse Artık :D Neyse Fazla Uzatmadan (Yine Havalı Lafım :D) :
[DOUBLEPOST=1433426670,1433426612][/DOUBLEPOST]Kalitesi Biraz Düşük Görünebilir Bu Hizliresim Manyak Herhalde Kalitesi Yüksek Olan Resmin Kalitesini Düşürüyor!

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sol alttaki işi bozdu :/. Bu arada öyle övdün ki sanki kraliyet banneri :S. Daha fazla şey bekledim o kadar övünce :(... (Ama güzel olmuş :).)

CoolGlasses

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D O Yazıyı Eşşek Gibi Yapanda Var :D Orası Aslında Küçüktü Yanlışlıkla Geri Al Yapınca böyle olmuş :D Kendimi Övmemin Nedeni Konuya girsinler :D yani öyle bir şey yok. :D

Son düzenleme:

LagaDissAtanİnsan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok Kötü.Render Çok Kötü Ve Yazıyı C4D Den Yapmak Yerine PhotoShopdan Cegrade Bir Yazı Yapabilirdin. 3/10

LagaDissAtanİnsan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden böle hg videosu çeken kişilere hayranlık duyup onları izliyorsunuz çok merak ediyorum :/ Youtbede takip ettiğim hiç oyun oynayan kanal yok takip ettiğim kanallar pratik bilgiler oha diyorum gibi kannalar ve plugin tanıtan oyunun buglsrını söyleyen kannlar. Siizn gibi işsizlik yapıp oooo ismetrg hg çekmiş izleyim demiyorum. Çünkü ben başklaırna özenen salak ve işsiz değilim.

Sent from my iPad using Tapatalk
Dostum İnsanlara Karışamazssın Ben De İsmetRG'nin Büyük Bir Hayranıyım Hatta 20k Aboneden Beri Takip Ediyorum Ve Başka Hiçbir Kanalı Onun Kadar Sevmiyorum.Sen İzlemiyorsun Diye Başkalarının Da İzlememesi Gerek

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden böle hg videosu çeken kişilere hayranlık duyup onları izliyorsunuz çok merak ediyorum :/ Youtbede takip ettiğim hiç oyun oynayan kanal yok takip ettiğim kanallar pratik bilgiler oha diyorum gibi kannalar ve plugin tanıtan oyunun buglsrını söyleyen kannlar. Siizn gibi işsizlik yapıp oooo ismetrg hg çekmiş izleyim demiyorum. Çünkü ben başklaırna özenen salak ve işsiz değilim.

Sent from my iPad using Tapatalk
Kimsenin zevkine karışamaszın!

ElectroTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Font Baya hoşuma gitti verirsen sevinirim :D
birde güzel olmuş ama render biraz kötü yani :D bide efekt falan yok efekt verebilirdin

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hiç olmamış. Çok acemice ve sıradan. Artık her kanalda var bu tarz bannerlar :(
Tavsiyem yeni şeyler denemen ve render ayarlarını falan öğrenmen . Kötü duruyor.
Ayrıca hiçbir büyük kanalın banner'ında o kadar büyük reklam göremezsin. Ya çok minik bir yazı ya da minik bir logo bulunur .
Kısacası hayran falan kalmadım. Ayrıca konu dizaynı bile kötü az düzgün yap ne o öyle yüksek fontta yazılar , harika kalabilirsiniz tarzı başlıklar .
Sade olmaya çalış.