Rust VS The Forest

Hangisi daha iyi

• Rust

Kullanılan: 4 44.4%
  • The Forest

Kullanılan: 5 55.6%

• Kullanılan toplam oy
    9

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar konu başlığındaki gibi Rust VS The Forest.
Benim düşüncem:The Forest:Daha zor ve daha iyi grafikler ama aşırı bug olduğundan pek sevmedim :/
Rust:Hiç bug göremedim fakat daha kolay ancak hep multiplayer oluyor single olursa daha iyi olur.Ayrıca MP'de hep hack vs. vs. kullanıyorlar bu yüzden onuda pek sevmedim :/
Yani fikrim eşit :D

Felloward

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Grafiğe önem vermiyorum. Zaten Rust'a gelen bir update ile grafikleri full ayarda harika gözükmeye başladı o ayrı konu. Oyun olarak söylersem Rust. Harika oyun, harika yaptılar. Yeni güncellemelerle bazı şeylerin değişmesi kötü oldu. Oyun güzel olsada eski zevki vermiyor, asla da vermeyecek. Oyuncusu çok değişti artık. @SearchTR bilir mesela, bu nickten beni tanıyamasada iki farklı gruplar olarak çok güzel işler çıkarmıştık. Gamerların evlerini bile patlatmıştık, ama eski zevk yok. Yine de Rust.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Rust da güzel bir oyunda nedense pek sevemedim. Birşeyler eksik gibi. Bir bakışda The Forest'i daha başarılı buluyorum ama şu an oyun BUG FOREST. Yani Steam'da alınacak o kadar oyun varken erkin erişimde diye The Forest almayın. Oyun eminim kendine çeki düzen vericek, buglardan arınacak, çeşitlenecek. Zamanla MP da çıkarsa harika bir oyun olur diye düşünüyorum. Bu benim düşüncem, sadece ankete oy vermekle kalmayıp düşüncelerinizi de yazın.

MrBerkantTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rust da güzel bir oyunda nedense pek sevemedim. Birşeyler eksik gibi. Bir bakışda The Forest'i daha başarılı buluyorum ama şu an oyun BUG FOREST. Yani Steam'da alınacak o kadar oyun varken erkin erişimde diye The Forest almayın. Oyun eminim kendine çeki düzen vericek, buglardan arınacak, çeşitlenecek. Zamanla MP da çıkarsa harika bir oyun olur diye düşünüyorum. Bu benim düşüncem, sadece ankete oy vermekle kalmayıp düşüncelerinizi de yazın.
Oyuna Girerken Söylüyor OYUN ALPHA SÜRÜMÜNDEDİR BUG BULURSANIZ LÜTFEN BİLDİRİN

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
The Forest daha iyi bence çünkü daha gerçekci bir yapısı var rehber kitabından bakarak eşyalarımızı yapıyoruz bana göre en güzel özelleği bu çünkü diğer oyunlar da (bkz. Minecraft) sanki bize vahiy iniyor da nasıl yapılacağını biliyoruz ama The forest'te rehber kitabımız var ve buna bakarak bir şeyler yapıyoruz ayrıca etrafta bize saldıran kişilerin hareketleri de hoşuma gidiyor temkinli yaklaşıyorlar vurup kaçıyorlar falan ayrıca öldüğümüzde bir mağara da sanki bizi yakalıyorlarmış gibi oluyor oyuna gerçekcilik katıyor grafik umrumda değil ama yine güzel grafikleri var. Ama Rust'ta ise sadece ev yap hayatta kal adamları öldür mantığı var The Forest bana göre doğa hayatta kalmaya çalıştığımız ve bir takım sapkınlıklara göğüs gerdiğimiz güzel bir oyun.

CyberFree

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rust <3 fakat yeni şeylerin eklenmesi lazım mesela harita en son eklendi mi bilmiyorum ama çok büyük eksik.

Elmas kazarken gönderildi.