Rylecls_75 & JusticeWhips l Rosario Castle l Hang Island

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhaba Arkadaşlar,
Ben Burak,Bugün Arkadaşım JusticeWhips İle yapmış olduğumuz Şehirvarimsi kaleyi size sunuyoruz.
Bu Kale Bir şehir olarak dizay ettik.Kalenin içinde ve dışında barlar,marketler ve evler bulunmakta.
Kale kısaca karlı bölümlere ayrılmıştır.
Bu kale şu an yapmakta olduğumuz Hang Island'da bulunmakta.
Hang Island ise şu an yaptığımız bir Adventure Haritası.Yani Tüm harita Bitince Bunları Direkt olarak Paylaşacağız.

Resimler İçin @LifeTaker'a Teşekkür ederiz

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Bu ne lan? Ilk defa kotu bir yapitinizi gordum. Hem de cok kotu.
---------------------
Sakaydi tabii ki :( Cok guzel olmus elinize saglik.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Niyazinin gruptan ayrıldım hepinizle ilişkimi kestim diyipde burda bunu yapması ne demek oluyor ?!
Adama whatsappda yalvardım resmen istemiyorum sizi dedi anca
Niyazi bir dediğin bir dediğini tutmuyor allah aşkına tek bir kişiliğin olsun!
Zırt pırt yok ben roninden ayrıldım yok geri döndüm yetti artık

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu Beyaz Odunları ( Aklıma Gelmedi Adı :D ) Atsanız Brick Stone muydu ne Onu kullansanız daha güzel olurdu

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Gruba geri döndüm mü hayır ? Grupla birliktemi yaptim hayır. Gruptan ayrıldım diye milletle ilişkimi kesicek degilim.Cok istiyorsan Burakla beraber gezip yapinizi yapardiniz.Acıklayici oldumu.
Bana whatsappda tüm roninle ilişiğimi kesicem diyen sendin,hiçbirinizi istemiyorum dedin !?
Kaç oldu bu yeter niyazi

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Saçma sapan tartışmanızla konuyu kirletmeyin @Glyphl sen de konuyu baltalama yapı çok güzel yakından gördüm tam bir fantastik şehir havasında oraların resmini çekseydim keşke yakından @BEN BENİM1

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Saçma sapan tartışmanızla konuyu kirletmeyin @Glyphl sen de konuyu baltalama yapı çok güzel yakından gördüm tam bir fantastik şehir havasında oraların resmini çekseydim keşke yakından @BEN BENİM1
Yapıya bir şey dedimmi ben enes ?
Niyazinin favranışlarından rahatsız oldum orada sadece.
Whatsappda bi ton mesaj attım cevap bile vermedi

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Yapıya bir şey dedimmi ben enes ?
Niyazinin favranışlarından rahatsız oldum orada sadece.
Whatsappda bi ton mesaj attım cevap bile vermedi
Yapıyı değil konuyu baltalıyosunuz ikiniz de kavga edecekseniz skypeden falan edin modları da yormayın saçma sapan şeyler için

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Gerçekten shader'a bak yok artık! Şu yapıyı bir efektsiz veya düşük bir shaderla atın da gerçek yüzünü görelim lütfen. O bulutlar ne yav

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Gerçekten shader'a bak yok artık! Şu yapıyı bir efektsiz veya düşük bir shaderla atın da gerçek yüzünü görelim lütfen. O bulutlar ne yav
Ula sen değişik programlarla çekince kimse sana bir şey demiyo gelip shadera laf atma lütfen gerçek yüzü falan