Ryu Take Mega Build RyuBuildTeam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RyuTakeo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Herkese Esenlikler Dostlarım, Bugün Sizlere Yapmış Olduğum Egzotik Bir Yapıyı Paylaşacağım. Öncelikle Bu fikir Yolda Yürürken Aklıma Geldi Bende Bir Proje Olarak Değerlendirdim Ve Oyuna Taşımaya Karar Verdim Ve At Yapmaya Üşendim. Saygılarımla Esenlikler Dostlarım.

Fotoğraflara Geçelim;

Şimdi İse Yapım Aşamasındaki Fotoğraflar'a Geçelim;

Esenlikler Dostlarım Bir Sonraki Yapıtlarda Görüşürüz.​

RyuMoroi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benden yapıya at istedi :) Bende at yapıyım derken başka bir organizma türettim. :D Devam ediyoruz bakalım nasıl olacaktır.

RivonS

HoneyHive
En iyi cevaplar
0
Hayal Kırıklığı , yürürken bizim yaptığımız bir yapı mı aklına geldi ? :(

RyuMoroi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bunu zaten kimseden çalamassınız bir şeye benzemiyor .
Bune ? ben zaten buna çaldın felan demedim ben bu şuanki konuya çalmışssın diyorum, sen neyin kafasındasın ki ?

Adam burada emek veriyor. Sen Eirenes tutup diyorsun ki bunun gibi yapmaya çalışmışsın.
sayın rivons ; kusuruma bakmayınız bitmemiş bir yapı için ağır sözler. Tabi ki bir şeye benziyor. Siz anlarsınız neye benzediğini dikkatli inceleyiniz.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bıkmadınız mı baka baka yapmaktan bir de yolda aklıma geldi demiş altı üstü at arabası onu da bundan bakmışsın kesinlikle belli, az özgün olun

İsterseniz alt takıma alalım bitmez bu işi değil mi Bydemirciğim : DD

Sayenizde yayın açmaktan an itibariyle soğudum.
Yayında çok kısa bir süre bunu da yeni projemizde kullanacağız diyerek gösterdiğim şeyleri direk kopyalayıp, bizim forumda paylaşmamız olmamızdan faydalanarak özgün bir projeymiş gibi paylaşmak nedir ya?!
Hiç değişmemişsin. HİÇ.

Eirenes

HAYLAZ
En iyi cevaplar
0
Bıkmadınız mı baka baka yapmaktan bir de yolda aklıma geldi demiş altı üstü at arabası onu da bundan bakmışsın kesinlikle belli, az özgün olun

İsterseniz alt takıma alalım bitmez bu işi değil mi Bydemirciğim : DD

Sayenizde yayın açmaktan an itibariyle soğudum.
Yayında çok kısa bir süre bunu da yeni projemizde kullanacağız diyerek gösterdiğim şeyleri direk kopyalayıp, bizim forumda paylaşmamız olmamızdan faydalanarak özgün bir projeymiş gibi paylaşmak nedir ya?!
Hiç değişmemişsin. HİÇ.
Paintini begendim :D

VIthreon

Voxel Artist
En iyi cevaplar
0
Esenlikler kelimesi , alıntı fikirler , Sudan çıkmış paylaşımları .. Daha fazla lafa gerek yok sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...