RYZEN 7 5800X - E5-2670V2 - X5670 * NVMe M2 SSD - Türkiye Lokasyon ️ %99 Saldırı Koruması * NACSSHOST.COM

NacssHost

Marangoz
En iyi cevaplar
1
Mükemmel bir firma olma yolundasınız başarılar...
Teşekkür ederiz, her zaman bu yolda ilerleyeceğiz. Sizleri'de aramızda görmekten mutluluk duyarız. :cici:

Fiyatlar çok hoşuma gitti
Teşekkür ederiz, fiyatlarımız tüm kullanıcılar için en uygun şekilde ayarlandığı için çok fazla kazanç sağlamak istemiyoruz. Hatta gelen müşterilerimize ek indirim sağladığımız bile oluyor. :1:

ankaly

rise above it'
Emektar Üye
En iyi cevaplar
24
Harika, fiyatların bu kadar uygun olması tek kelime ile muhteşem, başarılar diliyorum.

NacssHost

Marangoz
En iyi cevaplar
1
Harika, fiyatların bu kadar uygun olması tek kelime ile muhteşem, başarılar diliyorum.
Teşekkür ederiz, asıl amacımız zaten buydu fazla kazanç elde etmeden (firmanın ayakta durabileceği şekilde) kullanıcılarımıza en yüksek kaliteyi sunabilmek. :1:

Saldırılara karşı ayakta duruyorsan olmuşsun demektir. Umarım başarılı olursunuz...
Teşekkür ederiz, şu zamana kadar FiveM camiasında bir kaç tartışmamız oldu. Sunucularımız'da parti yapacaklarını belirttiler fakat yapamadılar. ^_^

NacssHost

Marangoz
En iyi cevaplar
1
Nacss Host | %30 İndirim Kodu!

Biliyorsunuz ki şu an nereden baksanız tüm ülkeler COVID19 virüsü ile uğraşıyor. Evde duruyoruz sıkılıyoruz, dışarı çıkamıyoruz. Şöyle yapalım mı? 2 gün boyunca kullanabileceğiniz bir promosyon kodu verelim hem verdiğimiz hizmeti denemiş olun hem de can sıkıntınızı biraz olsa bile alalım. :)

Dezenfektanını ve maskeni yanından ayırma, bol bol su iç ve ellerini yıka. Suyu boşa akıtma!

Promosyon Kodu: #EvdeKal
Tüm MINECRAFT paketlerin'de geçerlidir. Eğer istek olursa diğer paketler için promosyon kodları sisteme eklenebilir.

Web Sitemiz: Oyun Sunucusu Kiralama - En Uygun Fiyatlar | NACSSHOST.COM

NacssHost

Marangoz
En iyi cevaplar
1
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun!

Bu yüzden tüm oyun sunucularımız'da %35'lik bir indirim kodu oluşturduk
KOD: 23NISAN

Pikodd

P I K O D L A N D I N
En iyi cevaplar
1
Az önce bir mesaj yazdım ve saniyesinde cevap verdiler. Şans eseri 1 ay kullanmıştım. Kullandığım kadarıyla mükemmel bir host ayrıca fiyatları da hizmetlerine göre çook uygun. Tavsiye ederim.