S. Gerçeklik Tam Dalış Mümkün mü ?

Kısa sürede olabirmi ?

• Olur

Kullanılan: 3 60.0%
  • Olurdaaa , olmaz daaa

Kullanılan: 1 20.0%
  • Olmaz

Kullanılan: 0 0.0%
  • sanki para var da kullanacaz kardeş -_-

Kullanılan: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
SAO adlı izlediğim ilk anime serisi ardından aklıma ciddi mana da takılan bir soru idi bu :D İnternette gezerken karşılaştıklarıma bir baksanıza :
-3D Avatar Oluşturma-
Fotoğrafınızı hatları ile ineceleyerek sizin 3D bir avatarınızı oluşturuluyor.
Buyrun kendi sitesi :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

-Düşünce İle Hareket Ettirilen Robot Kol-
Beynimizdeki aktiviteleri algılayan ve çözümleyen bu robot düşündüklerinizi yapabilmekte (tabi sadece bir kol). Mesela kol a bağlıyken önünüzdeki nesneyi kaldırıp indirebiliyorsunuz.
WebTekno haberi :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

---
Bir de Samsung VR ı geliştiriyormuş
Eee... Sizce mümkün mü ? Sınıfta ki bir arkadaşıma sorduydum bi kaç gün önce. O RuhiÇenet ten izlediydi sanırım. Orada 2100 sonrası öngörülmüş sanırım. Ee... sizce ne ?​

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Rüyyanda tam dalışa geçebilirsin tabi olayları belirleyemezsin ama ilerleyiş senin kişiliğine göre olur. Rüyya ile ilgili arşatırmalar yap derim. Açıkcası ben günde 7 adet rüyya görürüm ve hepsini hatırlarım uyandığım sabah cidden çok gerçekçi olanlar bile var

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
"Tam Dalış" diye nitelendirdiğin, hareketsiz olarak, bizim "Astral Seyehat" dediğimiz lakin ruhumuzun değil, zihnimizin yola müracaat ettiği bir kuramdır. VR'i geliştirmeleri için beyine girecek bir şey lazım ki buda acısız mümkün olmayacaktır.

Yapılsada paramız yetmez zaten :'/

Sezy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
"Tam Dalış" diye nitelendirdiğin, hareketsiz olarak, bizim "Astral Seyehat" dediğimiz lakin ruhumuzun değil, zihnimizin yola müracaat ettiği bir kuramdır. VR'i geliştirmeleri için beyine girecek bir şey lazım ki buda acısız mümkün olmayacaktır.

Acılı olmak zorunda değil.Beyin dalgalarını yakalayıp değiştirebilen bir makine geliştirilebilirse beyne takılan aletle bu mümkün olabilir.

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
SAO izlenmesse olmaz overlord u izlemeni tavsiye ederim
Şimdi asıl konumuza gelirsek VR çıkmadan öncede kimse böyle bir şey olucakda biz görücez misali tepkiler vardı.Bence 2100 ü bırak 2030 gibi çıkartırlar :D

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rüyyanda tam dalışa geçebilirsin tabi olayları belirleyemezsin ama ilerleyiş senin kişiliğine göre olur. Rüyya ile ilgili arşatırmalar yap derim. Açıkcası ben günde 7 adet rüyya görürüm ve hepsini hatırlarım uyandığım sabah cidden çok gerçekçi olanlar bile var
Rüyayı biliyorum. :) Bir de 7 adet rüyayı nasıl gerçekleştiriyorsun yahu :D
Dediklerini anladım :D Zaten Tam Dalışı biliyorum. Vücudun hareketsizken zihnin aktarılması fln. Aklıma gelen şu da : Acaba VR gözlükleri telefonsuz hale getirip bu kol teknolojisini geliştirip ona entegre etseler ? Aynen Paramız Yetmez :D Caponları arayakmı ? Bize para versinler ._.
Ne 2030'u biz 2023'te çıkartırız :D
VR de madene inip bor mu çıkaracan :D
SAO izlenmesse olmaz overlord u izlemeni tavsiye ederim
Şimdi asıl konumuza gelirsek VR çıkmadan öncede kimse böyle bir şey olucakda biz görücez misali tepkiler vardı.Bence 2100 ü bırak 2030 gibi çıkartırlar :D
O nasıl konusu ne yani ? Animeyi çok nadir izlerim ._. Aslında haklısın :D Günümüz bilim kurgu filmleri sayesinde insanlar her şeyi bekliyorlar ama artık :D