[S]ıkça [S]orulan [P]luginler

Buradaki pluginler işinize yaradı mı?

• Evet

Kullanılan: 6 85.7%
  • Hayır

Kullanılan: 1 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    7

ODAKAB

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Soru: Bi sunucuda vip alırken her şey otomatikti /usekey vip91848 yazıyoduk 30 gün otomatik vip oluyoduk yaa bilen var mı?
Plugin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Soru: Geçen birinin sunucusunda geziyodum koltuk gibi konulan süs merdiven vardı sağ tıklamışım oturdum :o nasıl oldu bulabilir misiniz?
Soru: Bazı sunucularda tabelalı kapılar köprüler özel craftingler tabelalı asansörler vardı çok güzeldi bilen var mıııııı?
Plugin:

Soru: Sunucunun birinde WorldEdit'i el ile koyar gibi hızı ayarlanarak yaptırıp kasmayı önleyen bir şey vardı bulandan Allah razı olsunn.
Plugin:

Soru: Bazı sunucularda internetteki resimleri koymuşlar nasıl yaptılar?
Plugin:

Soru: Benim arkadaşın sunucusunda hammaddede kesilen blok 5-10 saniye sonra geri geliyor başka şey koysan bile düzeliyor sordum söylemedi kapak etmek istiyorum bilen var mı, çok acele???
Plugin:

Soru: ODAKABCraft sunucusunda oynarkene vipler saldırdı oyundan çıktım girdiğimde bi baktım ölmüşüm tagged magged bişeyler zırvaladı bu ne ki acep, ben de kurayım??
Plugin:

Soru: Arkadaşımın arkadaşının dedesinin sunucusuna oynamaya gittim başta [Evlat] rütbesi vardı 1 saat oynadım bi baktım [Torun] yazıyor?!? Ne oldu bilen varsa söylesin panelden mi yaptı?
Plugin:

Son düzenleme:

Utho

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yeni pluginler ekleniyor pvpden kaçanları öldürmeyi de bilen çok yok ekliyorum
+++[DOUBLEPOST=1395148042,1395147224][/DOUBLEPOST]mesaj silmeyi unuttum son mesajı silecektim biri hatırlatsın bilen varsa
Aynen bilmeyenler için iyi olur.

Utho

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yeni pluginler ekleniyor pvpden kaçanları öldürmeyi de bilen çok yok ekliyorum
+++[DOUBLEPOST=1395148042,1395147224][/DOUBLEPOST]mesaj silmeyi unuttum son mesajı silecektim biri hatırlatsın bilen varsa
Mesajını rapor et silin diye.

cadadda

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bir servere girdim orada mesela enchant yeri diye uçan bi yazı vardı rengaren nereye gitsem yazı bana bakıyordu o pluginin ismi neydi arkadaşlar ? bilen varsa lütfen