S-Pawn Haksızlık (Sunucu Şikayetleri)

Sizce Kim Haklı?

• DaynNight_ adlı admin.

• Ben (Tuna123)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

xxTuna123xx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
S-Pawn Haksız Yere Ban:
Şimdi ben oyunumu oynuyorum.. Işım var diye oyundan çıktım.
Sonra geri geldim bi baktım arkadaşımın knksı ''flyin'' evi soymuş.
Sonra niye soydun dedim.
Boreas diye biri geldi kavga cıkarttı
Sonra bende sövdüm. Bir admin geldi.
Ağır Küfür diye 5saat ban attı...
Bunun Neyi haksızlıkmı?!
1-Benim claimimi soyuyor ve o adam BAN YEMIYOR HATTA HIÇBIRŞEY OLMUYOR ADAMA
2-Normalde ağır küfür 1-2saat arası ban (serverda bakabılırsınız /kurallar 1 ama cakallar degıstırmeden bakın.)
Ama ben 5saat ban yiyorum.
Ve o kadar emek verdik o eve spawner bile vardı bulut taşı (server itemi) vardı. Ama gitti :(
Ben bu serverde oynamaya devam edeceğim. Ama bir daha böyle haksızlık olursa ne yapacağımı Allah bilir...
Artık nitradoyamı server hostingi nerdense oraya şikayet ederim... Veya başka bir şey.

[!] NOT [!] Bu Haksızığı bir admin yapmıştır. (DaynNight_) yani server suçlu değil diğer adminlerde sorun yok.
Ama konu büyürse ve bir kez daha haksız yere ban yersem.
Tüm Serveri Şikayet etmek zorunda kalacağım
Bence DaynNight_ adlı adminin uyarılması veya yetkisinin alınması gerekmektedir. (Diğer adminlere sesleniyorum!!!)
Ve olabilirsede banım 1-2saat'e düşürülsün lütfen... Server güzel ama haksızlık var!

-------------------------------------------------
Hak Yiyen Öbür Tarafda Cezasını Çekecektir!
-------------------------------------------------

Ve tabi 6tane değerli kılıç vardı...

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Sen farkında olmadan bu kural ihlalinin cezası değişmiş olabilir ya da oradaki ceza süreleri sadece rehberler için geçerli de olabilir. Bunun dışında küfür etmen seni haklıyken bile haksız duruma düşürüyor zaten.

xxTuna123xx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
son sözlerin ne demişti o arada kurallara baktım ve 1-2 saat yazıyordu...
ve serverde rehber yok daha betada. alım bile yok

jakelongh

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Claim atılmış bir yer TnT ile patlatılabiliyor zaten (TnT yapımı zorlaştırıldığından) ve patlatmak da sunucu içerisinde serbest. Edilmiş olan üfürden dolayı susturuldunuz, böyle bir şey yaşamanızı istemezdik fakat adalet istisnasız herkes için aynı şekilde uygulanır. Ettiğiniz küfürün derecesine bağlı olarad da bu saat 2-3 saat kadar oynayabilir. Yaşadığınız sorun için üzgünüz fakat birdahaki sefere sinirinizi başkasına küfür etme ile çıkartmayınız sunucu içerisinde. Kişisel bir durum yok. İyi oyunlar :)