S Rampage Official Youtube Kanalı

S Rampage Official Kanalı ( Boş Kalmasın Diye Doldurdum Anketi :D )

• Abone Oldum

Kullanılan: 1 25.0%
  • Abone Olmadım

Kullanılan: 3 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben S Rampage Official Grubunun Kurucusu Ve Yöneticisi SxyeN-
Yeni Açmış Olduğumuz S Rampage Official Youtube Kanalımıza Abone Olursanız Sevinirim
Kanalımızda Şimdilik Oyun Videoları Paylaşılıcak Fakat Yakın Tarihlerde Turnuvalar , Çekilişler , Yarışmalar Yapılıcaktırı
Kanalın Urlsi :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Önerileriniz Veya Sorularınız İçin Steamdan SxyeN- ' i Ekleyip Sorabilirsiniz
Şuanlık Fragman Videomuz Yüklü Diğer Videolar Uploadlanıyor
İlk Videomuz Yüklendi
Not : Banner , Logo , İntro şu an Yapılıyor En Geç 1-2 Güne Kanala Yüklenicek

Şimdiden Abone Olan Herkeze Teşekkürler :)

Son düzenleme:

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rampage bir marka, onlar mı sponsor size?
Rampage Markası Bizim Sponsorumuz Değil Fakat Olmasını İsterdim :)
Rampage Kelimesinin Türkçe Anlamı Hoşumuza Gitti + S Rampagenin Açılımı Aslında Solo Rampage = Yalnız Tantana ( Nası Anlatsam bilemiyorum ama hoşuma gitti işte ;D ) Aslında Grubumuz E-Spor Grubu Cs:Go da Faceİt Üzerinden bazı Turnuvalara Katılıyoruz Onun Kanalı Olarak Açtık

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Rampage Markası Bizim Sponsorumuz Değil Fakat Olmasını İsterdim :)
Rampage Kelimesinin Türkçe Anlamı Hoşumuza Gitti + S Rampagenin Açılımı Aslında Solo Rampage = Yalnız Tantana ( Nası Anlatsam bilemiyorum ama hoşuma gitti işte ;D )
Telif hakkı sebebi ile kanal kapatılabilir. Büyük markalar isim haklarını alabiliyorlar.

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Telif hakkı sebebi ile kanal kapatılabilir. Büyük markalar isim haklarını alabiliyorlar.
Rampage Bi İsim Değil Bi Kelime Aslında O Yüzden Kapatma Gibi Bi Olayın Olmucağını Düşünüyorum Fakat Olursada Kanalımızın İsmini Değiştiririz :)

Yada Kanalımızın İsmini Türkçeleştirebiliriz

+++++