{S} - Sheria Minecraft Sunucusu Başvuru Konusu - {S}

Exhaust_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Değerli Forum Yetkilileri Ve Birbirinden Yetenekli Minecraft Severler
#Sheria - Survival Oyun Projemizin Startını 1-2 Ay Öncesinden Vermiştik.
Bir Kısım Hazırlıklarımız Tamamlanmış Olup Geriye ;

- Map Tasarımı
- Sunucu İyileştirmeleri
- Korumalar
- Site Tasarımı
- Reklam Bütçesi
Hazırlama İşlemlerimiz Kaldı.

Ekibimizdeki Arkadaşlarımızın Her İşe Koşamayacağına Kanaat Getirip Ekibimize Yeni Arkadaşlar Almaya Karar Verdik !

Ekibimize Alınacak Kişi Sayısı = (0/3)
Ekibimize Alınacak Görev Alanları = Build Yeteneği / Plugin Bilgisi / Photoshop Ve Banner Hazırlamada Üstün Yetenekli
Arkadaşlar Arıyoruz.

Sende Kendinde Bizimle Çalışacak Yetenek Ve Azimi Görüyorsan Konumuzun En Altındaki İletişim Bilgilerinden Bize Ulaş !

UNUTMA : Büyük Başarılar Zaman Alırlar !

Sözümüzün Altına Şunuda Belirtmek İstiyorum ; Sunucuya Fazlasıyla Emek Verdik, Vereceğiz 3 - 5 Güne Açılsın Diye Yetkililerimizin Aklını Çelecek Arkadaşlarımız Başvuru Yapmasınlar.

KONU GÜNCELLENMİŞ EKİBE ALIMLAR BAŞLAMIŞTIR.

# İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ #

Whatsapp/Telefon Numaramız : 0 (538) 828 51 52
Genel Mail Adresimiz : [email protected]

Lütfen Başvuru Yapacak Arkadaşlarımız Maille Bizi Uğraştırmak Yerine Telefon Numaramızdan Bize Ulaşırlarsa Daha Sağlıklı Ve Daha Hızlı İletişime Geçerler.
Kontörüm Yok Arayamıyorum Diyecek Arkadaşlarımızda ; Ödemeli Daha Atsalar Direk Geri Dönüş Yapılacaktır. Siz Yeterki Bize Kendinizi Gösterin !

# SHERİA GELİYOR - SURVİVAL CANAVARLARI HAZIRLANIN ! ! ! #

Son düzenleme:

AzizReis

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başvuruda Alınacak Yetkili Listesi Ve Sıralama ;
Admin = Sunucu Durumuyla İlgilenecek , Oyuncuların Sorunlarını Dinleyip Çözebileceği Sorunları Çözecek , Sunucuda Gördüğü Eksikleri Not Alacak Yetkili Departmana Gönderecek , Verilen Gmail Adresini Kullanacak. ben olabilirim oyuncuların bütün sorunlarını gideririm eksiklerin hepsini not alırım benim yapabılceğim bir şey varsa yaparım yoksa size bildiririm gmail adresini kullanırım
Adı:Aziz
Yaşı:17
komut bilgisi:%89
oyuncularla arası:çok iyi
daha önce birçok serverde admin oldum
güvenebilrsnz

Exhaust_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başvuruda Alınacak Yetkili Listesi Ve Sıralama ;
Admin = Sunucu Durumuyla İlgilenecek , Oyuncuların Sorunlarını Dinleyip Çözebileceği Sorunları Çözecek , Sunucuda Gördüğü Eksikleri Not Alacak Yetkili Departmana Gönderecek , Verilen Gmail Adresini Kullanacak. ben olabilirim oyuncuların bütün sorunlarını gideririm eksiklerin hepsini not alırım benim yapabılceğim bir şey varsa yaparım yoksa size bildiririm gmail adresini kullanırım
Adı:Aziz
Yaşı:17
komut bilgisi:%89
oyuncularla arası:çok iyi
daha önce birçok serverde admin oldum
güvenebilrsnz
Merhaba, Başvurular Gmail Adresimizden Cevaplanıyor.
Konuya Başvuruda Bulunmayınız.
Başvurunuz Konuya Yapılması Sebebiyle İptallenmiştir. Lütfen Gmail Adresimize Mail Atın Ve Başvuru Formunu Düzgün Yazın.
[email protected]

Exhaust_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
# ALIMLAR GÜNCELLENMİŞ OLUP - İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ YENİLENMİŞTİR #
# SHERİA GELİYOR - SURVİVAL CANAVARLARI HAZIRLANIN ! ! ! #