Exhaust_
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Değerli Forum Yetkilileri Ve Birbirinden Yetenekli Minecraft Severler
#Sheria - Survival Oyun Projemizin Startını 1-2 Ay Öncesinden Vermiştik.
Bir Kısım Hazırlıklarımız Tamamlanmış Olup Geriye ;
- Map Tasarımı
- Sunucu İyileştirmeleri
- Korumalar
- Site Tasarımı
- Reklam Bütçesi
Hazırlama İşlemlerimiz Kaldı.
Ekibimizdeki Arkadaşlarımızın Her İşe Koşamayacağına Kanaat Getirip Ekibimize Yeni Arkadaşlar Almaya Karar Verdik !
Ekibimize Alınacak Kişi Sayısı = (0/3)
Ekibimize Alınacak Görev Alanları = Build Yeteneği / Plugin Bilgisi / Photoshop Ve Banner Hazırlamada Üstün Yetenekli
Arkadaşlar Arıyoruz.
Sende Kendinde Bizimle Çalışacak Yetenek Ve Azimi Görüyorsan Konumuzun En Altındaki İletişim Bilgilerinden Bize Ulaş !
UNUTMA : Büyük Başarılar Zaman Alırlar !
Sözümüzün Altına Şunuda Belirtmek İstiyorum ; Sunucuya Fazlasıyla Emek Verdik, Vereceğiz 3 - 5 Güne Açılsın Diye Yetkililerimizin Aklını Çelecek Arkadaşlarımız Başvuru Yapmasınlar.
KONU GÜNCELLENMİŞ EKİBE ALIMLAR BAŞLAMIŞTIR.
# İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ #
Whatsapp/Telefon Numaramız : 0 (538) 828 51 52
Genel Mail Adresimiz : [email protected]
Lütfen Başvuru Yapacak Arkadaşlarımız Maille Bizi Uğraştırmak Yerine Telefon Numaramızdan Bize Ulaşırlarsa Daha Sağlıklı Ve Daha Hızlı İletişime Geçerler.
Kontörüm Yok Arayamıyorum Diyecek Arkadaşlarımızda ; Ödemeli Daha Atsalar Direk Geri Dönüş Yapılacaktır. Siz Yeterki Bize Kendinizi Gösterin !
# SHERİA GELİYOR - SURVİVAL CANAVARLARI HAZIRLANIN ! ! ! #
#Sheria - Survival Oyun Projemizin Startını 1-2 Ay Öncesinden Vermiştik.
Bir Kısım Hazırlıklarımız Tamamlanmış Olup Geriye ;
- Map Tasarımı
- Sunucu İyileştirmeleri
- Korumalar
- Site Tasarımı
- Reklam Bütçesi
Hazırlama İşlemlerimiz Kaldı.
Ekibimizdeki Arkadaşlarımızın Her İşe Koşamayacağına Kanaat Getirip Ekibimize Yeni Arkadaşlar Almaya Karar Verdik !
Ekibimize Alınacak Kişi Sayısı = (0/3)
Ekibimize Alınacak Görev Alanları = Build Yeteneği / Plugin Bilgisi / Photoshop Ve Banner Hazırlamada Üstün Yetenekli
Arkadaşlar Arıyoruz.
Sende Kendinde Bizimle Çalışacak Yetenek Ve Azimi Görüyorsan Konumuzun En Altındaki İletişim Bilgilerinden Bize Ulaş !
UNUTMA : Büyük Başarılar Zaman Alırlar !
Sözümüzün Altına Şunuda Belirtmek İstiyorum ; Sunucuya Fazlasıyla Emek Verdik, Vereceğiz 3 - 5 Güne Açılsın Diye Yetkililerimizin Aklını Çelecek Arkadaşlarımız Başvuru Yapmasınlar.
KONU GÜNCELLENMİŞ EKİBE ALIMLAR BAŞLAMIŞTIR.
# İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ #
Whatsapp/Telefon Numaramız : 0 (538) 828 51 52
Genel Mail Adresimiz : [email protected]
Lütfen Başvuru Yapacak Arkadaşlarımız Maille Bizi Uğraştırmak Yerine Telefon Numaramızdan Bize Ulaşırlarsa Daha Sağlıklı Ve Daha Hızlı İletişime Geçerler.
Kontörüm Yok Arayamıyorum Diyecek Arkadaşlarımızda ; Ödemeli Daha Atsalar Direk Geri Dönüş Yapılacaktır. Siz Yeterki Bize Kendinizi Gösterin !
# SHERİA GELİYOR - SURVİVAL CANAVARLARI HAZIRLANIN ! ! ! #
Son düzenleme: