S4League - Boş Küfürler, En Küçük Şeyde Küfür, CS-PS-DAG - No Exo, BR, IB - Kendini Pro Sananlar

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazmışsın yazmışsın bazı yerlerde haklısın da lakin en kötüsü beceriksiz ,oynamayı bilmeyen, kolaya kaçan, başkalarının hakkını yiyen hilekarlar..

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Ruh hali
Yazmışsın yazmışsın bazı yerlerde haklısın da lakin en kötüsü beceriksiz ,oynamayı bilmeyen, kolaya kaçan, başkalarının hakkını yiyen hilekarlar..
Sövmemek istiyorum. Hile kullananlar oynamayı bilmeyen, beceriksiz değillerdir. Kaç kere söyleyeceğim bunu oynamayı bilmeyen bir insan nasıl hile açabilsin Alalh aşkına ya. Beceriksizler kendilerini bilir fakat çoğu eğlence amaçlı kullanıyor.

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En güzel Spy'ın sağ tıkıyla spam yapılır asıl *-*

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sövmemek istiyorum. Hile kullananlar oynamayı bilmeyen, beceriksiz değillerdir. Kaç kere söyleyeceğim bunu oynamayı bilmeyen bir insan nasıl hile açabilsin Alalh aşkına ya. Beceriksizler kendilerini bilir fakat çoğu eğlence amaçlı kullanıyor.
Eğlence amaçlı tamamda. Hile kullanmayanların eğlencesi ne olucak hileliler varsa?

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zevk için hile kullananlar. Diyelim ki beceriksiz değiller. O zaman empati yoksunu , karşısındaki insanı anlamayan veya anlamaya çalışmayan (ki daha kötü) , gerçek oyun zevkine ve bunu tatmaya çalışanlara saygısız ve hala başkasının hakkını yiyen , kolaya kaçan insanlar..
Yalan değil zamanında ben de yaptım yaşım küçüktü aklım ermiyordu yaptım. Sonradan anladım ne zoka yediğimi ne yaptığımı. Anlayınca anlatmaya çalıştım. Gerçi eleştirdiğin Türk'lerin bir özelliği de düz mantık ve değiştirmedikleri bir bakış açısına sahip olmaları anlattı mama anlamaya çalışan bile o kadar azdı ki. Neyse umarım sen de anlarsın ilerde. Herkesle eşit bir şekilde , dürüst bir şekilde , karşılaşmanın/oynamanın zevkini..

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu sadece bu oyunda değil hayatımızda, bu forumda, her yerde!

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
zaten en çok böyle olaylar TÜRKİYEde oluyor neyse sıkma sen canını öyle insanların terbiye seviyesi senden düşükmüş demek ki.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bir oyun oynarken kötü oynasam da, iyi oynasam da Chati arkadaşlarım dışında biri için kullanmam. Hatamda veya düşmanı yendiğim de (S4 Değil sadece birçok oyunda) ağır küfürler yiyorum fakat adamlara cevap yazmayınca kendileri salak gibi gözüküyor. Bu da benden size bir tavsiye olsun :)