SAAT 5 VE BEN HİLE FİXLEMEYİ ARIYORUM !

okan109

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleyküm yine ben arkadaşlar bu sefer size başka hilelerle geliyorum ne sorunlu bi adam ve plugin çıktı bunlarda illahlah geldi yeminle ya
Arkadaşlar ilk'i basit şu hileyi söylüyim açık daha doğrusu CommandBlocker yükledim fakat hala sohbet açığı devam /bukkit:me sadasd yazınca oluyor pek bilgim yok açıklamalı öğretirseniz sevinirim fixlemeyi örneğin Başlat / Denetim Masası / filan gibi yani

2.si zor olan oda !!

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Arkadaşlar şimdi bu x ray yaptım korumasını yani item kopyalama filan hepsini hallettim fakat
Dolphin hızlı koşma durmadan galiba pek bi önemi yok ama çözümü varsa olabilir
Flight uçma hilesi server.propertiesten kapattım fakat bi 5 10 saniye sonra kick atıyo o zamana kadar adam pvp den kaçabilir bunun çözümü lazım arkadaşlar
Glide hatırlamıyorum pek şimdi yanlış bilgi vermiyim
NoFall'da aynı şekilde hatırlamıyorum kusura bakmayın
Spider herkesin bildiği şey zaten çözümü yok mu bunun ya düz duvara tırmanıyolar örümcek gibi bunun çözümü ve uçmanın çözümü mutlaka lazım !!
Step önünüzde bir blok var mesela zıplamıyorsunuz direk üstüne atıyor sizi
Nuker siz blok kırarken bi taraftan Nuker açık olunca mesela ayarı var 2 yapıyorsunuz siz bi blok kırarken prog otomatik olarak etrafınızdan 2 blok aynı anda kırıyo !!!!
diğerlerine gerek yok arkadaşlar zaten kullandığım pluglarında bi ss si aşağıda !

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
NoCheatPlus Var Oyle Yapamamları Lazım...
Ya NoCheatPlusta Sorun Var Yada Baska Bisi

Not:Yeni Uyandim :D

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
/mangaddp grupismi -bukkit.command.me ekle yapamazlar.[DOUBLEPOST=1415790752,1415790722][/DOUBLEPOST]FakeBlock'a bak derim.

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript'e Gerek Yok! Permissions İle Engellenebiliyor!
Permissions'larının Yazıldığı Klasöre Gir İçerisine Bu Perm'leri Ekle;
- -bukkit.command.me
- -bukkit.command.help
- -bukkit.command.op
- -bukkit.command.plugins
Yardımım Dokunduysa Ne Mutlu Bana!

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herşeyi Skript ile Yapmak Kolayına Geliyor Sadece :)
Araştırsan bilgin Olsa Hepsini Bulabilirsin :)[DOUBLEPOST=1416050010,1415896617][/DOUBLEPOST]/say 'ı engellemek için;
- -bukkit.command.say
bu kadar :)

/an komudu hangi plugin'e ait bilmiyorum onuda söylersen yardımcı olabilirim :)

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
NoCheatPlus yükle fly spider vs. kapatıyor ama killaura gibi şeyleri engelleyemezsin