Tüm mükemmel programcılar ilk console.write("Merhaba Dünya") yazarak başlamıştır bunu unutma.Hayırdır? Herkes kötü skriptlerini forumda paylaşıyor?
Ben öyle başlamadım ._. Ona benzer bir kodla başladım. Gerçi c++'cı değilim ondan dolayıdır .sTüm mükemmel programcılar ilk console.write("Merhaba Dünya") yazarak başlamıştır bunu unutma.
Ben Console.WriteLine("Hello World"); diye başlamıştımTüm mükemmel programcılar ilk console.write("Merhaba Dünya") yazarak başlamıştır bunu unutma.
C++'da öyle yazılmıyor*Ben öyle başlamadım ._. Ona benzer bir kodla başladım. Gerçi c++'cı değilim ondan dolayıdır .s
Aynen C# da oC++'da öyle yazılmıyor*
ama onu internete koymuyorlar bakınnn merhaba dünya yazdımmm diye internete koymuyorlar.Tüm mükemmel programcılar ilk console.write("Merhaba Dünya") yazarak başlamıştır bunu unutma.
ben qpythona print("Hello python!") dedirtmiştimAynen C# da oBen de print("Hello python!") diye başlamıştım.
![]()
Kardeşim aşağılamaya gerek yok? Sen annenin karnında skript mi yazıyordun? Uğraşırlar, denerler, öğrenirler. Bu böyledir yani boş yere tartışma yaratmaya gerek yok. He ama haklısın basit skriptler. Bunun içinde tartışılmaz verirsin uyarını haklıysan gereğini yetkililer yapar.