Sabahları dinç kalkmak için ne yapmalıyım?

• Konuyu başlatan Texa
  • Başlangıç tarihi

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Ben uyanıp tekrar uyuyorum kalkınca hiç uykum olmuyor. Saat 7 ye 10 varken kalkıyorum tekrar uyuyorum 7 de kalkıyorum hiç uykum olmuyor. :)

TimeOfTheBlood

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Maraton Hayattan Sapınca (Kalk Okula Git Eve Gel Yemek Ye Dershaneye Git Eve Gel Bilgisayar Oyna Yat) Arka Kısmımda (Onuda Söylemeyeyim Artık) ve Topuklarımda Ağrı Oluyor Kendine Bir Düzen Tuttur Vücudun Alışacaktır Buna. Örneğin Bu Gün Seçimlerden Dolayı Dershane Olmadığı İçin Kendimi Sarhoş Gibi Hissediyorum Ama Aklıma Geldi de Bir 30 Dakika Bisiklet Sürdüm Havada Soğuktu Kendime Geldim (:

T

Texa

Ziyaretçi
Ben Maraton Hayattan Sapınca (Kalk Okula Git Eve Gel Yemek Ye Dershaneye Git Eve Gel Bilgisayar Oyna Yat) Arka Kısmımda (Onuda Söylemeyeyim Artık) ve Topuklarımda Ağrı Oluyor Kendine Bir Düzen Tuttur Vücudun Alışacaktır Buna. Örneğin Bu Gün Seçimlerden Dolayı Dershane Olmadığı İçin Kendimi Sarhoş Gibi Hissediyorum Ama Aklıma Geldi de Bir 30 Dakika Bisiklet Sürdüm Havada Soğuktu Kendime Geldim (:
Beninmde topuklarımda ağrı oluyor :D Ve bende aynı hayat düzeni içindeyim.

WarrenqueR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne kadar işe yarar ama ben bilmiyorum uyurken zevk alıyorum uyanırken yorgun olmuyorum :p kendimi daha çok uyumuş gibi hissediyorum. Alarmımı 5'e kuruyorum, biraz atıştırma yapıyorum uykum geçiyor sonra uyuyorum kendimi günde 2 defa uyumuş gibi hissediyorum :p ne kadar mantıklı bilmem sonra okula kalkıyorum işte :D
bendensin :D benim de okul 7.40'ta ben 6.50 de kalkıp giyinip çantayı hazırlayıp tekrar uyuyom[DOUBLEPOST=1396119988,1396119873][/DOUBLEPOST]
Olabilir ben de harry potter ve zümrüdüanka yoldaşlığı'nı (1000 küsür sayfa) aldığım gün bitirmiştim