Sabit Aralıklarla Sunucu Crash Yiyor

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Sunucum bir plugin yüzünden 1 2 saat aralıklarla 2 oyuncu olsa bile crash yiyor. Sebebini 1 buçuk senedir bulamadım. İnşallah birileri yardımcı olabilir.
Timings:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sürümüm: 1.12.2

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
@Kovalski_Eyes , @IRFN , @Minecraftplayerr , @caandalek sorunu halen çözemedik sayın abilerim. :) Bi' el atın be.
İlk defa böyle bir şey gördüm keşke size yardımcı olabilsem ama eminim ki üstte etikletlediğiniz bazı kişiler buraya birazdan çöker vede size yardımcı olurlar.
Teşekkürler :)

Ekleme: Gerekiyorsa diye 12 saatlik timings'i de atıyorum.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler :)

Ekleme: Gerekiyorsa diye 12 saatlik timings'i de atıyorum.
1 GB Ram mi veriyorsun?
Skriptte çok yüklenilmiş eğer bu kadar plugini 1 GB ile çalıştırmaya çalışıyorsan çökebilir.
Ayrıca crash veriyor derken sizi oyundan atıp mı crash veriyor yoksa sunucu mu crash veriyor?

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
1 GB Ram mi veriyorsun?
Skriptte çok yüklenilmiş eğer bu kadar plugini 1 GB ile çalıştırmaya çalışıyorsan çökebilir.
Ayrıca crash veriyor derken sizi oyundan atıp mı crash veriyor yoksa sunucu mu crash veriyor?
Host u denemek için 1GB paket aldım. Sunucu crash yiyor sanırsam. Ortada bir crash logu yok ama konsolda kırmızı renkte CRASH yazısını gördüm. Daha öncede aynı sıkıntıyı 1.8 sürümünde yaşıyordum, bu sorunu çözmek için 1.12.2 ye yükselttim ama sanırım hâlâ devam ediyor. 1.8 sürümünde sunucu crash yiyordu ve item isimlerine kadar her şey bozuluyordu.

--Ekleme--

Sorun çözülmüştür. Sebebi chunkların unload olmamasıymış...

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bukkit.yml içinden bu ayarı yaparlar ise sorun çözülecektir.
Kod:
chunk-gc:
  period-in-ticks: 300
  load-threshold: 300

Heraldic

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Host u denemek için 1GB paket aldım. Sunucu crash yiyor sanırsam. Ortada bir crash logu yok ama konsolda kırmızı renkte CRASH yazısını gördüm. Daha öncede aynı sıkıntıyı 1.8 sürümünde yaşıyordum, bu sorunu çözmek için 1.12.2 ye yükselttim ama sanırım hâlâ devam ediyor. 1.8 sürümünde sunucu crash yiyordu ve item isimlerine kadar her şey bozuluyordu.

--Ekleme--

Sorun çözülmüştür. Sebebi chunkların unload olmamasıymış...

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bukkit.yml içinden bu ayarı yaparlar ise sorun çözülecektir.
Kod:
chunk-gc:
  period-in-ticks: 300
  load-threshold: 300
bkz.