z0ringremory
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Oha sen Çağatay Ulusoy musun!?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu İllete benzetiyorlar bilmiyorumama gerçekten benziyor saçımı seviyorum
![]()
Oha sen Çağatay Ulusoy musun!?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu İllete benzetiyorlar bilmiyorumama gerçekten benziyor saçımı seviyorum
![]()
Yok daha neler sadece saçım öyle abartmayalım kafa yapım benziyor birazda tip alakasız amaOha sen Çağatay Ulusoy musun!?
Beklenen tepki: ͡° ʖ ͡°Bu Avatar sana gelsin @ZerefIheBlackMage![]()
Hiç bakmıyorum ki bu arada skype filan yok sana güvenemez demiştimAcaba mesaj kutunuza bakabilir misiniz?![]()
Amcağğ senmisin![]()
Bunu ödünç alıyorum.
benim buBu hangi YouTuber ZexyZek <3
Bu da neüy!? zexyzekin kayıp ikiz kardeşi bulundu beyler bayanlar annesi Bebeğini öldü sanıyordu ama ölmedi sadece aranıyordu ve bulundu XD[DOUBLEPOST=1434057453,1434057288][/DOUBLEPOST]herkes pp Sine kendi resmini koydu DeathLight da koyarsa ama koyarsa bende koyarım her iddasına girerim @DeathLightbenim bu![]()
aşırı tatlı olduğumdan rahatsız etmek istemedimTamam gözleri anlarımda dudaklar ve burun ne alaka?! :/
Tatlımısın ? Tatlıları yiyorum ama ben..aşırı tatlı olduğumdan rahatsız etmek istemedim![]()
Peki ekle Skype: serkant_6Hiç bakmıyorum ki bu arada skype filan yok sana güvenemez demiştim[DOUBLEPOST=1434056719,1434056668][/DOUBLEPOST]
Amcağğ senmisin
İş yerinde eklerim[DOUBLEPOST=1434086778,1434086334][/DOUBLEPOST]Peki ekle Skype: serkant_6
Kısa olması daha iyi Şekil vermen gerekmez evden çıkmadan önce hep saçımı Yaparım ve bu benim 46dk mı alıreğer yapmazsam ne olur metalcilere benzerim sakal zaten fışkırıyor ben bu kadar hızlı uzayan sakal görmedimSaçım acayip kısa ya![]()