98IamLegend98
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
minecraftta hosting makinası yaptım ve hosting açtım.
Gerçek Hayatta EnderDragon olması ve Dünyaya büyük bir poop bırakması![]()
Amaç gülmek değil içini boşaltmakkonuya bakınca yüz kaslarımın hiçbirinin kıpırdamaması
What theBen şu an Eyfel kulesi denilen elektrik direğinin en üstündeyim orada kayky ypıyoz. Oha lan adam uçuyodu suyun üstünde şimdi Afrikadayım balık avlama sezonu başladı su kirlendi lannn. ben birsürü blık tuttum 20000 bin tane filan yinedde azneyse şimdi NewYorktayım Selena Gomez benim için özel şarkı bestelemiş lan ohaaa.Şu an yanımda Bella var benimle Dans edermisin diyo programda bende şimdi evet dedim Yabancı Kanalların hepsi bizi gösteriyo şu an Vede en son çıka jbuıalhnıgukhnaojjbhsn isimli bir Telefonum oldu. 50000 GB Kapasitesi var inanmıyorummm
şimdi Acun Abi beni çağırdı Survivor'u sen sun dedi bi 5 günlük dedim ki Acun abi okulum var Acun Abi okulu yıktırttı. Artık 5 Gün Survivor'u ben sunuyorum vede bi baktım Youtube Kanalım 35787234256823542468236451728 kişi abone olmuş !!!! Artık Ünlü Oldum derken telif hakkı geldi benden 500000000000000000 euro yeşillik istiyolar bende onlara minecrafttaki çimenleri verdim salaklar hemen kandılar benden özür dilediler sonra birden yanımda bi tane sihitbazlık yeri açıldı Uçmayı Öğrendim ve şu an İstanbul boğazını geziyorum.Annem Böyle Pasta yapmayı nerden öğrendi ? Annem Böyle Terlik atmayı nerden öğrendi sezonunu bitirecek olan UTanne isimli Robotlar çıktı toplam 88888 Milyar dolar hemen bitanesini aldım sonra videolarımın hepsinin 72342364238452683548236478236482735468235462348236478325463254823423564326842389 tıklanma oldduğunu öğrendim haberlerde "Herkes Onu Seviyor Çünkü O Bombloveese !!!!" diyorlar banada röpörtajlardan para geliyor ve Süper Lüx bir Kale Yaptırdım İsmi Bombloveese Şatosu sonra bi baktım kalem 2 kat daha büyümüş sonra bende dev oldum biyerleri gezerken evlere hasar verdim sonra Özel Kuvvetler beni öldürdü şu an Cennet'ten Yazıyorum
![]()
yani afedersin organlarını içinden çıkartmakmıAmaç gülmek değil içini boşaltmak
enderdragonu süremez bacakları yok!Witherin Enderdragon sürmesi![]()
enderdragonu süremez bacakları yok!
tebrikler böyle birşeyi düşündüğünüz için SARI BUCUR COPYRIGHT'ten tencere kazandınız. Bunu minecraftta ıron helmet olarak takabilirsiniz.
zombinin zombi domuzu sürmesi çok kolay bir şey /summon komutuyla olurki oZombinin zombi domuzu sürmesi de olur
eyvallah![]()
Beni anlayan bir canlı çıktıyani afedersin organlarını içinden çıkartmakmı![]()
Sütİnsanların nasıl böyle kafası oluyor anlamıyorum ne içiyorsanız banada söyleyin
iyiymiş İyiDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
dediğine okadar çok güldümki beni bahçeye gömdüler
poopun ne olduğunu biliyorum![]()