- En iyi cevaplar
- 0
Ses sus cahalgts 450 amp! etşın al 250 tl cod aw very low açar
Ses sus cahalgts 450 amp! etşın al 250 tl cod aw very low açar
tamm sustm .sSes sus cahal
ona bakılırsa benimki 7 yıllık bilgisayar yani halinize şükredinÖğrenci harçlığımı iki ay biriktirip 300 lira ile bir ekran almak istiyordum ama babamla beraber gittim ve babam beni sömürdü .-. O zamandan beri de bilgisayarı değiştirmeyi düşünmüyorum, babam benden çok kullandığından bilgisayar iyice bir çöksün de yenisini alsın diye bekliyorum 1 yıldır![]()
Benim daha eski yalnız .-. 2007'de almıştık .-.ona bakılırsa benimki 7 yıllık bilgisayar yani halinize şükredin
1 yıl fark varBenim daha eski yalnız .-. 2007'de almıştık .-.
Bu zamana kadar iyi dayandı valla, aldığımızda 2gb RAM bir 2.40 ghz'di o zamanlar iyi görünüyordu ama şimdi Minecraft 18 fps ;-;1 yıl fark var![]()
aynen bizimkide öyle ama ben malesef yaza değiştirebileceğim çünkü elimde param yok o kadar çalışacağımBu zamana kadar iyi dayandı valla, aldığımızda 2gb RAM bir 2.40 ghz'di o zamanlar iyi görünüyordu ama şimdi Minecraft 18 fps ;-;
Ben pek çalışma taraftarı olmadığımdan belki aile zoruyla olur :/aynen bizimkide öyle ama ben malesef yaza değiştirebileceğim çünkü elimde param yok o kadar çalışacağım
Afedersiniz Ama Burada Eskiliği Konuşacaksınız Ayrı Bi Sohbet Konusu Açaydınız Bu Konu KapandıBen pek çalışma taraftarı olmadığımdan belki aile zoruyla olur :/
*İki gün önceki konuya yeni cevap veren Emin'in dramı*Afedersiniz Ama Burada Eskiliği Konuşacaksınız Ayrı Bi Sohbet Konusu Açaydınız Bu Konu Kapandı