Sade Temiz Survival Server Pluginleri Neler Olmalı Sizce [ACİL]

LifeRoad

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar survival server açacağız fakat kullanacagımız pluginler nasıl desem düz olsun istiyorum plugini

Neler kullanılmalı Plugin olarak gerekli olanlar ?

/money /madenci /meslek cart curt gibi seyler olmasin istiyorum sade bir başlangıc yeri ve 1 tane warp olmasını istediğim yer olacak market vs seyler olmasın istiyorum

faction olsun o kalsın istiyorum.

Elimde birçok güzel plugin var sağolsun paylaşanla eksik olmasın gerekli pluginleri söylermisiniz bana ?

Sanal chest - eve wg atmnak gibi yapılan evler kırılmasın vs sade olsun istiyorum.

Şimdiden teşekkürler

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Essentials - spawn ve warp için.
Faction - Faction için.
AlphaChest - Sanal sandık
WorldEdit ve WorldGuard - Evlerin kırılmamasını sağlamak. (İkisini de yüklemelisiniz.)

lazkopat3718

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim bukkit server kurdum word edit indirdim klasörüne attım oyunda //wand yazıyorum ama balta gelmıyo lütfen yardıım :(

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim bukkit server kurdum word edit indirdim klasörüne attım oyunda //wand yazıyorum ama balta gelmıyo lütfen yardıım :(
1. Öncelikle pluginin sorunsuz kurulduğundan emin olun.
2. Eğer yüklüyse direk envanterden tahta baltayı alıp da kullanabilirsin.

lazkopat3718

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
teşekkürler hemen deniyorum :)[DOUBLEPOST=1392483989,1392483943][/DOUBLEPOST]olmuyoooo off delircemm[DOUBLEPOST=1392484020][/DOUBLEPOST]port yüklemem gereklımı adam yukledi ben yuklemedimm