berkser1232221
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Ozamanlar belki Minecraft dünyasında yeni idim.Sadece ağaç topluyor taş kazıyor ve küçük kulübemde avlanıyordum.Arasıra o küçük balkonumdan balık tutuyor kömür toplayıp pişiriyordum.Benim durumum biraz kötüydü.Neden mi? Çünkü hayvanlarıma saldırmışlardı.Tek servetim onlardı.İneğimden süt içiyordum tavugumdan yumurtayla tavuk üretiyordum tüy yapıyordum tüm zenginligim elimden alındı.Eskiden di o.Taa ki bir Minecraft oyuncusu benim evimi keşvedene kadar.O oyuncunun adı Muhammet ti.Anlamadığım tek şey mavi bir zırhı vardı kılıcı da parlıyordu.Çok usta bir okçu ve savaşcıydı.İlk başta hile gibi gözükse de sadece bir proydu.Bir gün yatagımdan uyandım.Kapı çaldı.Kapıyı açtığımda karşımda Muhammet vardı.Ürkek bir ses tonuyla
-Lütfen, bana zarar verme.Dedim.
O bana en azından olumlu davranıp:
Sana zarar vermiyecem, sadece bir kaç şey öğreticem dedi.Onun yanına gittim.Avlanması çok havalıydı.Önce okunu çıkartıp mob ları öldürüyor etini pişirip yiyordu.Evine misafir oldum.Bana o mavi dedigim zırhları verdi.Ben sordum ona:
-Bu zırhlar nedir neden yapılıyor?
-Diamond madeninden dedi.
Ben ilk defa bu madeni görüyordum.Yemek yaptı yedik.Haa tabi hayvanları telafi etti
.Bana da güzel bir ev yaptık.Bu ev kuvars denilen bloktan oluşuyordu.Modern di.Chestlerim artık dia doluydu.Okculuk savaşcılıgı ögrendim.Faction gibiydi.Hani olur ya klan kurarsın savaşırsın.Bizde onun gibi yaptık.Millete daldık.Bir an Sadece izleyip kaldım....
-Lütfen, bana zarar verme.Dedim.
O bana en azından olumlu davranıp:
Sana zarar vermiyecem, sadece bir kaç şey öğreticem dedi.Onun yanına gittim.Avlanması çok havalıydı.Önce okunu çıkartıp mob ları öldürüyor etini pişirip yiyordu.Evine misafir oldum.Bana o mavi dedigim zırhları verdi.Ben sordum ona:
-Bu zırhlar nedir neden yapılıyor?
-Diamond madeninden dedi.
Ben ilk defa bu madeni görüyordum.Yemek yaptı yedik.Haa tabi hayvanları telafi etti