Sadece optifine, forge, LabyMod ile oyuna girilebilsin

Fbsinand

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya sadece başlıktaki şeyler ile girilebilsin istiyorum. Hileleri vs. engellemek için. Böyle bir plugin var mı?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Böyle bir şey yapıp hileler engellenebilseydi çoktan yapılırdı bile.

Sezy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bir aralar bir sunucuda yapıldı, sadece optifine ile girmek serbestti ama sonra kaldırıldı

O sunucu hakkında bir bilgim yok.Ancak bir tane sunucu biliyorum o da kendi launcherini yaptı ve ancak onla girilebiliyordu ama sadece bunu yapan benim bildiğim bir tane sunucu var.

Fbsinand

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O sunucu hakkında bir bilgim yok.Ancak bir tane sunucu biliyorum o da kendi launcherini yaptı ve ancak onla girilebiliyordu ama sadece bunu yapan benim bildiğim bir tane sunucu var.
Kendi launcherini belki yabancılar yapmış olabilir.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Koskoca Microsoft dediğini yapsaydı çoktan hile yüzü görmeyecektik. Dediğini yapmak için Sonoyuncu gibi bir sistem yapmak gerekiyor, aksi takdirde dediğin şey sadece hayal olur.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bir zamanlar sizin sunucunuza forge ile giremiyorum ben, yanlış hatırlamıyorsam. Siz öyle bir şey yapmış mıydınız? Yoksa yanlış mı hatırlıyorum?

Evet doğru. Ama senin istediğin Forge'nin benzeri bir şey değil, Hilelerin kodlamaları daha değişik ve bu sayede her türlü Bypasslanabilirler sorun burada. Dediğim gibi, yapsaydı Microsoft yapardı.

Fbsinand

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet doğru. Ama senin istediğin Forge'nin benzeri bir şey değil, Hilelerin kodlamaları daha değişik ve bu sayede her türlü Bypasslanabilirler sorun burada. Dediğim gibi, yapsaydı Microsoft yapardı.
Peki siz onu nasıl yaptınız? Plugin adı nedir?