Sadece spawn yakını kırılıyor

J3YDeLi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim ortağım wg'ldi spawn ama sadece spawnın yakını kırılıyor başka uzak yerler kırılmıyor wg nasil kaldirabilirim adını bilmiyorum wg o arkadaş yaptı hala girmedi acil lütfen + benim sunucuda lav + tnt + su koyulmuyor sadece suyu nasıl aktif edebilirim ?:

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
wg'Nin adına deriyle yada iple bakabilirsin

R

Reloven

Ziyaretçi
Wg Adını Öğrenmek İstiyorsan Deri İle Spawna Gidip Herhangi Bloğa Sağ Tıkla

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Bu şeyler hakkında bilgin yoksa server açmayacaksın. Kendi bilgisayarından lokal olarak server başlatıp deneye deneye öğreneceksin. Eğer bilmiyorsan serveri açmadan önce soracaksın.

DefenseGRID

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Lav TNT V.b Konulmaz Zaten Plugin Varsa Engellemiştir O Bi ARA Başıma Gelmişti Önerim Şu Deriyle Kaldır WG'Yi kendi wg le tabi biliyosan biliyosundur diye tahmin ediyorum wg atma kodu /region define [isim][DOUBLEPOST=1409386812,1409386698][/DOUBLEPOST]
Ben başlangıç itemlerini değiştirmek istiyorum nasıl olacak şuanda altın kürek ve pişmiş et var

ben demir zırh set ve demir kılıç vermek istiyorum
essentials Plugininden Kit Kısmı Var Kodlar Var Öyle Yapcaksın Orda Alt Alta diziliyor zaten kodlar ordan en sağ kısmında zaten kodlar çıkıyor o kodlar itemin kodları mesela başlıyınca diyelim sen zümrüt block verceksin kod : 133 ordan kodunu yazıp kaç tane verecegin yazıyor kolay bir şey