Dalga mı geçiyorsunoyunu prensipinden çıkarmışınsenin dediklerin biraz imkansız ancak sunucularda olur o
![]()
Lo Pistol oyunun eskiçağ havasını bozarPistol gelsin önce pistol yoksa bu gidişle pistolden önce havai fişek ile bazuka yapacağız.![]()
hayırDalga mı geçiyorsun
Lo Pistol oyunun eskiçağ havasını bozar![]()
Mübarek havai fişek ile bulunan şeylerin arasın da başka ne var sence?Dalga mı geçiyorsun
Hiç mi haber izlemiyorsun
Bencede dalga geciyorDalga mı geçiyorsun
Gundemi takip etmeme qeyf ???oyunu prensipinden çıkarmışınsenin dediklerin biraz imkansız ancak sunucularda olur o
![]()
Şehir eklesinler böyle kalabalık gökdelenli orada her türlü meslekli insanı olacak evleri calmayalım diye güvenlik görevlileri falanYollar gelirse çok tatlı olur böyle köylere yollar olur falan
keşke oyuna kasaba ekleseler![]()
Hayır 2 tane wither spawnladığımızda 2sininde canı gözükmüyordu[DOUBLEPOST=1423852540,1423852483][/DOUBLEPOST]galiba wither'ın yanıda başka bir wither olacak![]()
Çakmak ilk önce bulunup sonra kibrit bulunduysa ?Mübarek havai fişek ile bulunan şeylerin arasın da başka ne var sence?+ Eski çağ dediğimiz şeyde piston var mıydı?
![]()
Çakmak olarak kullandığımız şey zaten çakmak taşı ile çelik veya başka bir taşın çarpması sonucu çıkan kıvılcımlardan ateş yakmak için kullanılan şey hala O tür çakmaklar var.Şehir eklesinler böyle kalabalık gökdelenli orada her türlü meslekli insanı olacak evleri calmayalım diye güvenlik görevlileri falan
Hayır 2 tane wither spawnladığımızda 2sininde canı gözükmüyordu[DOUBLEPOST=1423852540,1423852483][/DOUBLEPOST]
Çakmak ilk önce bulunup sonra kibrit bulunduysa ?
cevabı karışık bir sorudur. şöyle ki ilkçağlarda insanlar, çakmaktaşlarının birbirine vurulmasıyla çıkan kıvılcımlardan ateş yakmayı biliyorlardı. bu mantıkla işleyerek kıvılcım çıkaran pratik ve taşınabilir aletler uzun yıllar boyunca kullanıldı. kibrit yapımı için kullanılan kükürt, potasyum klorat, antimon sülfür, fosfor gibi maddelerin keşfiyse çok sonralar gerçekleşti. bu bilgilere dayanarak, çakmağın işleme mantığının ilkçağlardan beri bilindiğini, kibritinse çok daha sonra icat edildiğini söyleyebiliriz. ancak, iş ticari üretime geldiğinde, tarihler biraz değişiyor. kimya bilimci john walker, daha sonra “kibrit” adını alacak olan sülfürlü yanıcı çubukları 1827 yılında icat etti. piyasaya ilk kibritlerin sürülmesiyse 1852 yılını buldu.Çakmak olarak kullandığımız şey zaten çakmak taşı ile çelik veya başka bir taşın çarpması sonucu çıkan kıvılcımlardan ateş yakmak için kullanılan şey hala O tür çakmaklar var.Ve ilk bulunan şey kibrit bulunmadı önce.
Piston çok eski bir icattır hatta değeri buharlı makinelerin kullanıldığı dönemde daha bir artmıştır.Mübarek havai fişek ile bulunan şeylerin arasın da başka ne var sence?+ Eski çağ dediğimiz şeyde piston var mıydı?
![]()
Benim hatam kusura bakma bir Azeri arkadaşla konuşuyordum kafam orada kalmış biraz karıştırmışım yazılarıcevabı karışık bir sorudur. şöyle ki ilkçağlarda insanlar, çakmaktaşlarının birbirine vurulmasıyla çıkan kıvılcımlardan ateş yakmayı biliyorlardı. bu mantıkla işleyerek kıvılcım çıkaran pratik ve taşınabilir aletler uzun yıllar boyunca kullanıldı. kibrit yapımı için kullanılan kükürt, potasyum klorat, antimon sülfür, fosfor gibi maddelerin keşfiyse çok sonralar gerçekleşti. bu bilgilere dayanarak, çakmağın işleme mantığının ilkçağlardan beri bilindiğini, kibritinse çok daha sonra icat edildiğini söyleyebiliriz. ancak, iş ticari üretime geldiğinde, tarihler biraz değişiyor. kimya bilimci john walker, daha sonra “kibrit” adını alacak olan sülfürlü yanıcı çubukları 1827 yılında icat etti. piyasaya ilk kibritlerin sürülmesiyse 1852 yılını buldu.
Sebebi bu Ve son cümleni anlamadım. 'Ve ilk bulunan şey kibrit bulunmadı önce.'
Ve sonra Colt'un Colt'u (Altıpatlar) icat etmesiyle her şey değişti çünkü altıpatlar çok daha kullanışlıydı.Tek seferde altı mermi koyarak defalarca ateş edebiliyordun ve uzun süren uğraştırıcı silah temizleme işlemi de yoktu yine altı veya az mermi koyarak seri atış yapabiliyordun bu yüzden altı patlar çok rağbet gördü çünkü savaşlarda seri atış çok büyük önem arz ediyordu. B)[DOUBLEPOST=1423853376][/DOUBLEPOST]Piston çok eski bir icattır hatta değeri buharlı makinelerin kullanıldığı dönemde daha bir artmıştır.
Şu birkaç sürümdür pistolun gelmesini bekliyordum fakat daha gelmedi İnşallah oyuna eklenir önümüzdeki sürümlerdePiston çok eski bir icattır hatta değeri buharlı makinelerin kullanıldığı dönemde daha bir artmıştır.
Benim hatam kusura bakma bir Azeri arkadaşla konuşuyordum kafam orada kalmış biraz karıştırmışım yazılarıorada kibrit önce bulunmadı demek istedim.[DOUBLEPOST=1423853240,1423853127][/DOUBLEPOST]
Ve sonra Colt'un Colt'u (Altıpatlar) icat etmesiyle her şey değişti çünkü altıpatlar çok daha kullanışlıydı.Tek seferde altı mermi koyarak defalarca ateş edebiliyordun ve uzun süren uğraştırıcı silah temizleme işlemi de yoktu yine altı veya az mermi koyarak seri atış yapabiliyordun bu yüzden altı patlar çok rağbet gördü çünkü savaşlarda seri atış çok büyük önem arz ediyordu. B)[DOUBLEPOST=1423853376][/DOUBLEPOST]
Şu birkaç sürümdür pistolun gelmesini bekliyordum fakat daha gelmedi İnşallah oyuna eklenir önümüzdeki sürümlerde![]()
Cidden Pistol'u hala anlamadın mı sen?oyunu biraz bozabilir pistol
ve çok kolaylaşır
zombiler geliyo elinde pistol hepsini öldür vur kır parçala .-.
hemen biter
Cidden Pistol'u hala anlamadın mı sen?
Sadece bir atış hakkın var bir! Sonrası çok uğraştırıcı ve çok uzun süren bir silahı temizleme ve yeniden mermiyi doldurma işlemi var.Bunu da bir zahmet araşır önce temizliyor pamuk falan koyuyor sonra barut sonra bir bez parçası sonrada metal bir bilye uzun iş.