DarknessLefos
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Bir gün bir adam delilerin olduğu söylenen bir hastaneye araştırma görevi ile gitmeye karar vermiş. İçeri girerken görevli onu uyarmış. "Dur! Burada yaşayan bütün deliler, onlar... düşündüğünden çok daha zekiler. Dikkat et!" Bu uyarıyı dikkate almadan içeri girmiş. İçerisi loş bir ışıkla aydınlatılan ve çığlık seslerinin yankılandığı bir yermiş. Hücrelerden karşısına ilk çıkanda durmuş. İçeride birisi varmış. Beyaz giyimli, kulaklarıı kapatan ve sayıklayan. Adam ona seslenmiş. Başta onu takmamış ama bir kaç kez seslendikten sonra, deli yavaşça ayağa kalkmış. "Kimsin sen! Neden beni bölüyorsun!" demiş. Adam merakla sormuş. "Ne yapıyordun da seni böldüm?" Deli yavaşça konuşmaya başlamış. "Peki sen neden buraya kadar yol aldın?" Adam şaşırmış. Merakla cevaplamış. "Sizi araştırmak için." deli bu cevabı hoş bulmamış. "Ben senin yıllarca yanındaydım ve hatta bütün yaşamın boyunca. Bizler hep sizin yanınızda olduk. Peki neden bize Deli adını verdiniz. Oysa sen gece uyurken, ben hep seni izliyordum. Sen ise halen beni sorguluyorsun."
Bu cevaptan sonra adam bir kaç gün içerisinde ******* etmiş. Ve üzerine bir yazı kazımış. Yazının hangi dile ait olduğu halen çözülememiş.
Bu cevaptan sonra adam bir kaç gün içerisinde ******* etmiş. Ve üzerine bir yazı kazımış. Yazının hangi dile ait olduğu halen çözülememiş.